Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει ο πρόεδρος

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009 09:20
A- A A+

Έτοιμος να αναλάβει δράση είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά την βαριά ήττα της ομάδας από τον Εργοτέλη είναι δυσαρεστημένος από την εικόνα των «ερυθρολεύκων» και αναμένεται σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να σφίξει τα λουριά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επισκεφθεί και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Εξάλλου, χθες είχε προγραμματιστεί η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας για τον εσωτερικό κανονισμό. Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα έπειτα από τηλεφώνημα του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ στον Αντώνη Νικοπολίδη. Το ραντεβού πάντως, δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα και οι αρχηγοί να τα πουν με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος είναι προβληματισμένος από την ήττα στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ίσως στη συνέχεια μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη για να συναντηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και με τους παίκτες. ¶λλωστε, είναι κάτι που το συνηθίζει στις αρχές της περιόδου και παραμονές αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και να έχει πάντως, τα λουριά στο λιμάνι θα σφίξουν προκειμένου να μην εμφανιστούν σημάδια αντίστοιχα με αυτά του αγώνα της Κρήτης.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο, θεωρούν ότι η βαριά ήττα από τον Εργοτέλη ίσως λειτουργήσει θετικά και έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ομάδα στο μέλλον. «Μας ανακάτεψε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ουσιαστικά μας στοίχισε και ίσως να μας βοηθήσει κιόλας. Μπορεί να χάσαμε την ηρεμία μας και να δεχθήκαμε πικρόχολα σχόλια, αλλά όλα αυτά μπορεί να μας βγουν σε καλό. Βλέπουμε τα προβλήματά μας, προχωράμε και περιμένουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια», έλεγαν άνθρωποι της ΠΑΕ.

Ντέμπισιρ: «Σειρά τα γκολ»

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Ματ Ντάρμπισιρ ο οποίος δήλωσε στον «Πρωταθλητή» για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση τα εξής: «Περίμενα πως και πως να επιστρέψω και αισθάνομαι μια χαρά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και μας χρειάζεται όλους ο προπονητής μας. Εγώ θα προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου, όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Όσο για το αν θα είναι έτοιμος στο ματς με την Καβάλα πρόσθεσε: «Εγώ είμαι έτοιμος, αλλά από εκεί και πέρα ο προπονητής μου είναι αυτός που θα αποφασίσει. Έχω όρεξη για μπάλα και το κυρίότερο είναι ότι δεν αισθάνθηκα ενοχλήσεις».

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις