Στο ΛΑΟΣ δύο πολιτευτές της ΝΔ

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009 15:13
UPD:15:41
A- A A+

Δύο πολιτευτές της ΝΔ προσχώρησαν στο ΛΑΟΣ. Πρόκειται για την κ. Ουρανία Παπανδρέου και τον κ. Μιχάλη Βετούλη.

Ερωτηθείς σχετικά με τις πιθανές υποψηφιότητες των κ.κ. Ανατολάκη και Ψινάκη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε πως προσπαθεί να βρει πρόσωπα, που θα φέρουν στην πολιτική, εκείνους που τής έχουν γυρίσει την πλάτη.

O κ. Μιχάλης Βετούλης.

«Τα νέα παιδιά ή ακόμα και εκείνες τις γυναίκες των μεσημβρινών ζωνών της τηλεόρασης. Απευθύνθηκα σε κάποια πρόσωπα, έκανα διάλογο.. Δεν έχω καταλήξει πουθενά, ίσως η πρόταση, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να είχε και την ανάλογη επώαση. Θα δούμε. Πάντως το μήνυμά μου είναι να φέρω μέσα καινούργια πρόσωπα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι ότι η πολιτική δεν είναι μόνο για τα σκουρόχρωμα κουστούμια. Είναι και για άλλους ανθρώπους. Είναι εγκληματικό να περιορίσουμε την πολιτική και τον κοινοβουλευτισμό, μόνο για τους σοβαροφανείς. Ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία είναι για όλους. Μπορεί να είναι ο Ψινάκης, μπορεί να είναι και κάποιος άλλος. Εγώ έχω το μυαλό προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Γ. Καρατζαφέρης για Η. Ψινάκη: H πολιτική δεν μπορεί να είναι μόνο για τους σοβαροφανείς

Γ. Καρατζαφέρης για Η. Ψινάκη: H πολιτική δεν μπορεί να είναι μόνο για τους σοβαροφανείς

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τα χαρακτήρισε εξαιρετικά για το κόμμα του.

«¶λλωστε, εμείς παίρνουμε πάντα το διπλάσιο από αυτό που λένε οι δημοσκοπήσεις. Το 2004 μας έδιναν 1,9% και πήραμε 3,8%. Στις Ευρωεκλογές έλεγαν 3,1% και πήραμε 7,2%. ¶ρα, λοιπόν, έχω το δικαίωμα να μιλάω για τα διπλάσια. Είμαστε πάρα πολύ καλά», τόνισε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Καρατζαφέρης.

«Λυπάμαι ειλικρινά που εμείς οι πολιτικοί ταγοί δεν δίνουμε το καλό παράδειγμα στην κοινωνία. Έχουμε ξεφύγει από την πολιτική ευπρέπεια», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της γ.γ. του ΚΚΕ που ανέφερε ότι «ο ρόλος του ΛΑΟΣ είναι ειδικός και επικίνδυνος, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, στην εξυπηρέτηση του εκμαυλισμού των λαϊκών στρωμάτων».

«Οι "κορώνες" της κ. Παπαρήγα όπως και προχθές του κ. Καραμανλή δεν εξυπηρετούν το ήπιο, πολιτισμένο πολιτικό κλίμα που πρέπει να έχουν οι εκλογές. Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν πρόκειται να βρίσει κανένα, θα κρατήσει στο επίπεδο που επιβάλλεται στον πολιτικό του λόγο, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή