ΠΑΣΟΚ: Όργιο προσλήψεων και μεταθέσεων

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009 19:27
A- A A+

Συγκεκριμένες προτάσεις για τη συνολική ποιοτική αναβάθμιση του εκλογικού αγώνα και τον περιορισμό των εκλογικών δαπανών κατέθεσε σήμερα στη Διακομματική Επιτροπή εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

«Πολλά από αυτά κρίθηκε ότι δεν περιλαμβάνονται στις αρμοδιότητες της Διακομματικής και για τυπικούς λόγους απορρίφθηκαν. Εδώ, αν θέλετε, είναι η δική μας δυσφορία, διότι εδώ δεν λειτουργούμε μόνο τυπικά, αλλά πρέπει να λειτουργούμε και ουσιαστικά, όσον αφορά το ζητούμενο από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, που είναι όπως είπα προηγούμενα και ο περιορισμός των εκλογικών δαπανών», δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής.

Σε ό,τι αφορά το ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε πως «θα λύσουν αν υπάρχουν διαφορές, ή θα προσδιορίσουν το πώς πρέπει να γίνει, οι εκπρόσωποι των κομμάτων».

Αναφορικά με τις εκλογικές δαπάνες, επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση, η οποία προβλέπει το δραστικό περιορισμό των δαπανών της υπαίθριας διαφήμισης.

Ο κ. Παπαϊωάννου εξέφρασε, τέλος, τη διαμαρτυρία του ΠΑΣΟΚ, «γιατί παρότι υπάρχει εγκύκλιος του κ. υπουργού, αυτή την ώρα, το κράτος λειτουργεί με κομματικά κριτήρια. Υπάρχει όργιο προσλήψεων και μεταθέσεων, θα παρουσιάσουμε και τα συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί αυτή η χώρα πρέπει επιτέλους να σεβαστεί το πώς πρέπει να γίνεται ένας αγώνας, και να γίνεται με ίσους όρους, και όχι με τη λογική των υποσχέσεων και του αύριο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή