Χτύπησε το καμπανάκι ο Ρεχάγκελ

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009 20:19
A- A A+

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ότο Ρεχάγκελ, θέλησε να προλάβει το κακό και στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε έστειλε μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι ο αγώνας κόντρα στη Μολδαβία θα είναι εύκολος. Δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα φύγει νικήτρια.

«Όλοι ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές οι παράγοντες και οι δημοσιογράφοι. Όλοι νομίζουν ότι πρόκειται για εύκολο παιχνίδι επειδή οι Μολδαβοί έχουν δύο βαθμούς. Σε αυτό δεν πρέπει να την πατήσουμε, πρέπει να παίξουμε με καρδιά και μυαλό. Δεν θα μας χαρίσει τίποτα ο αντίπαλος. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την πρόκριση να νικήσουμε αύριο εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ρεχάγκελ.

Ο Γερμανός προπονητής αναφερόμενος στη δυναμική της αντιπάλου της Ελλάδας πρόσθεσε: «Κάποιες χώρες που ανήκαν στην ΕΣΣΔ κατέχουν καλά το ποδόσφαιρο. Πολύ ώρα συζητήσαμε για το παιχνίδι στην Ελβετία, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να έχουμε καθαρό μυαλό».

Σε ερώτηση για την αμυντική φιλοσοφία της εθνικής μας ομάδας, ο Ρεχάγκελ απάντησε: «Εμείς δεν παίζουμε αμυντικά αλλά αν έχετε παρατηρήσει με τρεις επιθετικούς. Εξαρτάται βέβαια και από τον αντίπαλο. Αύριο μπορεί να μην μας επιτρέψουν να επιτεθούμε και να μας πιέσουν στην άμυνα. Την ημέρα του παιχνιδιού θα αποφασίσουμε πως θα παίξουμε».

Όσο για τη συμμετοχή ή μη του Γιώργου Καραγκούνη ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: «Σήμερα θα δούμε αν είναι σε θέση. Θα μπορεί να παίξει μόνο αν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να μπούμε μόνο με έτοιμους παίκτες. Δεν μιλάω πριν το παιχνίδι για συστήματα και θα αποφασίσω αύριο πως θα παραταχθεί η ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. ¶λλωστε πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που μπορούμε να επηρεάσουμε. Για ό,τι μας κάνουν οι Μολδαβοί πρέπει να βρούμε και τις κατάλληλες απαντήσεις».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις