Γ. Παπαντωνίου: Παραμένω σε εφεδρεία

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 09:07
UPD:09:33
A- A A+

Όπως και την προηγούμενη φορά, και στις 4 Οκτωβρίου δεν θα είμαι υποψήφιος τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου, μιλώντας στον Αlpha 989, αφήνοντας -εμμέσως πλην σαφώς- αιχμές για τη στάση της Ιπποκράτους στο θέμα της αξιοποίησής του.

Δεν είμαι στη συζήτηση για τις υποψηφιότητες, είπε. Εχω επιλέξει να παρεμβαίνω με άρθρα και άλλες δημόσιες παρεμβάσεις και θα συνεχίσω να το πράττω, σημείωσε ο πρώην υπουργός, ενώ ερωτηθείς αν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε αρνητικά.

Παραμένω σε μία εφεδρεία, μετέχω στην πολιτική και θα συνεχίσω να προσφέρω με ιδέες και γνώσεις, υπογράμμισε με νόημα.

Στο σχόλιό του για την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παπαντωνίου παρατήρησε ότι ο κ. Καραμανλής έπρεπε να είχε κάνει αυτά που είπε στη ΔΕΘ, εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια -αν όχι πέντε- δεδομένου μάλιστα ότι πήρε δύο εντολές από τον ελληνικό λαό. Γι αυτό δεν είναι αξιόπιστος, υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Οικονομίας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα μεγάλο λάθος την πολιτική του παγώματος των μισθών που ανακοίνωσε ο κ. Καραμανλής.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαντωνίου δήλωσε ότι περιμένει με ενδιαφέρον και αγωνία τι θα πει ο πρόεδρος του Κινήματος Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Το ΠΑΣΟΚ, είπε, πρέπει να συμφωνήσει στο πάγωμα των προσλήψεων -εξαιρουμένων των θέσεων απολύτου ανάγκης όπως πχ νοσηλεύτες κτλ- και ζήτησε αυστηρό πάγωμα προσλήψεων για μία διετία.

Ερωτηθείς αν θα στηρίξει το έργο της κυβέρνησης σε περίπτωση που εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαντωνίου αρκέστηκε να πει ότι με το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει μία νέα πορεία για τον τόπο και όσο συνεχίζεται αυτή η πορεία θα τη στηρίζει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή