Υπ. Παιδείας: Aποσπάσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΔΥ

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 13:05
UPD:13:07
A- A A+

Ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων η Υπουργική Απόφαση με αρ. πρωτ. 107042/Γ6/ 04-09-2009 που αφορά τις αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2009-2010 και σε Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2009-2010.

Η απόφαση έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΘΕΜΑ: «Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2009-2010 και σε Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2009-2010.»

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 23, παρ. 3 & του άρθρου 35, παρ. 1 του ν. 3699/2008 (ΦΕΚ 199/2-10-2009) «Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»

2. Τις διατάξεις του άρθρου 4, Δ΄ παρ.3 του ν.2817/2000 (ΦΕΚ 78Α /14-3-2000) «Εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άλλες διατάξεις».

3. Την με αριθ. πρωτ. 81481/Γ6/09-07-2009 εγκύκλιο των αποσπάσεων «Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε για το διδακτικό έτος 2009-2010 και σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2009-2010.»

4. Τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων

5. Την αριθμ. 12/26-08-2009 πράξη του Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποσπούμε, τα παρακάτω μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) και του ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) Επισημαίνουμε ότι οι αποσπάσεις στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ισχύουν για το τρέχον διδακτικό έτος 2009 – 2010, ενώ αυτές στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το τρέχον σχολικό έτος 2009 - 2010:

ΚΛΑΔΟΣ ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

1. ΜΠΟΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΠΙΚΠΑ Πειραιά Νομού Αττικής στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού Νομού Αττικής.

2. ΒΕΡΒΕΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας Νομού Μεσσηνίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΚΕΑΤ Νομού Αττικής.

3. ΒΗΤΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΣΘΕΝΗ από το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νομού Θεσσαλονίκης στο 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νομού Θεσσαλονίκης.

4. ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χανίων Νομού Χανίων στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σάμου Νομού Σάμου.

5. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας Νομού Μεσσηνίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας Νομού Μεσσηνίας.

6. ΓΑΛΛΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας Νομού Ημαθίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γιαννιτσών Νομού Πέλλας.

7. ΜΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ από το 1o Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας Νομού Αττικής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά Νομού Αττικής.

8. ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

9. ΓΙΑΝΟΥΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ από το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας Νομού Καβάλας στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Δράμας Νομού Δράμας.

10. ΜΟΥΚΑ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης Νομού Λάρισας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας Νομού Λάρισας.

11. ΠΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ από το 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας Νομού Ημαθίας.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών

1. ΙΟΜΕΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας Νομού Ξάνθης στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής Νομού Ροδόπης.

2. ΚΟΤΡΕΤΣΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μπόχαλη Ζακύνθου Νομός Ζακύνθου στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Β΄Αθήνας.

3. ΠΕΤΡΕΛΛΗ ΜΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας Νομού Αχαΐας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Πάτρας Νομού Αχαΐας.

4. ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πολυγύρου Νομού Χαλκιδικής στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Ποτίδαιας Νομού Χαλκιδικής.

5. ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ από το ΚΕ.Δ.ΔΥ. Θεσπρωτίας Νομού Θεσπρωτίας στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων Νομού Ιωαννίνων.

6. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κορδελιού Νομού Θεσσαλονίκης στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ¶ Βαθμίδας Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

7. ΚΩΛΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου Νομού Αττικής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Αιγάλεω Νομού Αττικής.

8. ΚΑΡΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας Νομού Κέρκυρας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κέρκυρας Νομού Κέρκυρας.

9. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ηλείας Νομού Ηλείας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αχαΐας Νομού Αχαΐας.

10. ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ από το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αχαΐας Νομού Αχαΐας.

11. ΜΑΡΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Πάτρας Νομού Αχαΐας.

12. ΚΟΛΟΒΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Καστοριάς Νομού Καστοριάς στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης Νομού Κοζάνης.

13. ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αρκαδίας Νομού Αρκαδίας στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου Νομού Αργολίδας.

14. ΝΙΚΟΛΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δράμας Νομού Δράμας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ορεστιάδας Νομού Έβρου.

15. ΠΑΣΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Έβρου Νομού Έβρου στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ροδόπης Νομού Ροδόπης.

16. ΠΡΟΒΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλλιθέας-Αγίου Δημητρίου Νομού Αττικής στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου Νομού Αττικής.

17. ΜΑΝΑΚΙΤΣΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Κοζάνης Νομού Κοζάνης στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Χανίων Νομού Χανίων.

18. ΚΑΡΑΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Μαγνησίας Νομού Μαγνησίας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ Φθιώτιδας Νομού Φθιώτιδας.

19. ΠΡΟΒΙΔΑ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γαλανόβρυσης Ελασσόνας Νομού Λάρισας.

20. ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΙΝΑΑ Νομού Θεσσαλονίκης στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

21. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ροδόπης Νομού Ροδόπης στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Πιερίας Νομού Πιερίας.

22. ΒΑΖΟΥΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ναυπάκτου Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

23. ΚΑΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΠΙΔΕ Π.Α. Αθηνών Νομού Αττικής στο Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Α΄ Αθήνας Νομού Αττικής .

24. ΛΥΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λέσβου Νομού Λέσβου στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Σάμου Νομού Σάμου.

25. ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σερρών Νομού Σερρών στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Σερρών Νομού Σερρών.

26. ΓΕΡΟΔΙΑΚΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ Σύρου Νομού Κυκλάδων στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σύρου Νομού Κυκλάδων.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ26 Θεραπευτών του Λόγου

1. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αρκαδίας Νομού Αρκαδίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης Νομού Αρκαδίας.

2. ΚΟΥΚΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών Νομού Αχαΐας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΠΙΚΠΑ Πειραιά Νομού Αττικής .

3. ΓΕΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών-Βαρηκόων Πατρών Νομού Αχαΐας.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ21 Θεραπευτών του Λόγου

1. ΣΚΕΝΤΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας Νομού Αχαΐας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αχαΐας Νομού Αχαΐας.

2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας Νομού Λάρισας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας .

3. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Έδεσσας Νομού Πέλλας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών Νομού Πέλλας.

4. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ¶ργους Ορεστικού Νομού Καστοριάς στο ΚΕ.Δ.ΔΥ. Κοζάνης Νομού Κοζάνης.

5. ΝΟΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων Νομού Ιωαννίνων στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

6. ΜΠΟΒΟΛΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ από το Ειδικό Δημοτικό Κατερίνης Νομού Πιερίας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Πιερίας.

7. ΚΛΕΙΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΙΝΑΑ Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών

1. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου Νομού Ηλείας στο 1ο Φούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας Νομού Ηλείας.

2. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσσηνίας Νομού Μεσσηνίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Καλαμάτας Νομού Μεσσηνίας.

3. ΣΥΡΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ από το Δημοτικό ΕΛΕΠΑΠ Αττικής Νομού Αττικής στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας Νομού Τρικάλων.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ28 Φυσικοθεραπευτών

1. ΡΗΓΑ ΣΤΑΛΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης στο 4ο 2/Θ Ειδικό Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης ίδρυμα ¶γιος Δημήτριος Νομού Θεσσαλονίκης .

2. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΠΙΔΗ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

3. ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δράμας Νομού Δράμας στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ¶ Βαθμίδα Νομού Θεσσαλονίκης.

4. ΓΑΙΤΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου Νομού Μαγνησίας στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου Νομού Μαγνησίας.

5. ΡΩΜΗΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ από το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ν. Ιωνίας Βόλου Νομού Μαγνησίας στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Β΄ Βαθμίδας Ανατολικής Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ29 Εργοθεραπευτών

1. ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας Νομού Αχαΐας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Αιγίου Νομού Αχαΐας .

2. ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων Νομού Ιωαννίνων στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σικιαρίδειο Νομού Αττικής .

3. ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου Νομού Αττικής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας Νομού Πέλλας.

4. ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το Δημοτικό Ειδικής Αγωγής Κωφών-Βαρηκόων Ε.Ι.Κ. Αθήνας Νομού Αττικής στο ΤΕΕ Κωφών και Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής Νομού Αττικής.

5. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά Νομού Αττικής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας Νομού Αττικής.

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ23 Ψυχολόγων

1) ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας Νομού Ξάνθης στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ηγουμενίτσας Νομού Θεσπρωτίας.

2) ΤΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης Νομού Λάρισας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας.

3) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΚΕΛΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας Νομού Λάρισας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας.

4) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης Νομού Ξάνθης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών Νομού Πέλλας.

5) ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πολυγύρου Νομού Χαλκιδικής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

6) ΚΩΤΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας Νομού Μεσσηνίας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Μεσσηνίας Νομού Μεσσηνίας.

7) ΒΕΛΩΝΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Θεσπρωτίας Νομού Θεσπρωτίας στο ΚΕ.Δ.ΔΥ. Γρεβενών Νομού Γρεβενών.

8) ΚΑΓΚΕΛΙΔΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου Νομού Μαγνησίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ι.Ν.Α.Α. Πεύκων Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

9) ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΡΧΟΝΤΩ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας Νομού Πέλλας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ι.Ν.Α.Α. Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

10) ΚΟΥΡΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών Νομού Πέλλας στο 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πυλαίας Ανατολικής Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

11) ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ από το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών-Βαρηκόων Αργυρούπολης Νομού Αττικής στο Ειδικό Λύκειο Αθηνών Νομού Αττικής.

12) ΤΣΕΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Φθιώτιδας Νομού Φθιώτιδας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλμυρού Νομού Μαγνησίας.

14) ΣΑΒΟΥΡΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σοφάδων Νομού Καρδίτσας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας.

13) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας Νομού Καρδίτσας στο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Σχολής Τυφλών Νομού Θεσσαλονίκης.

14) ΚΟΥΜΠΟΥΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χανίων Νομού Χανίων στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων Νομού Χανίων.

15) ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Α΄ Αθήνας Νομού Αττικής στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Γ΄ Αθήνας Νομού Αττικής.

16) ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς Νομού Μαγνησίας.

17) ΚΑΡΜΠΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Μαγνησίας Νομού Μαγνησίας.

18) ΜΕΡΜΙΓΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας Νομού Αργολίδας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Πειραιά Νομού Αττικής.

19) ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ρεθύμνου Νομού Ρεθύμνου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεθύμνου Νομού Ρεθύμνου.

20) ΧΑΤΖΗΣΤΑΘΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ¶ Βαθμίδας Αχαρνών Νομού Αττικής στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ν. Ιωνίας Νομού Αττικής.

21) ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ από το Ειδικό Ε.Λ. Α΄ Αθήνας Νομού Αττικής στο Ειδικό Ενιαίο Λύκειο Ιλίου Νομού Αττικής.

22) ΓΙΑΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πανοράματος Νομού Θεσσαλονίκης στο 10ο Ειδικό Δημοτικό Κωφών –Βαρηκόων Θεσσαλονίκης Νομού Θεσσαλονίκης.

23) ΜΠΟΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Γ΄ Αθήνας Νομού Αττικής στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ¶ Αθήνας Νομού Αττικής .

24) ΓΟΥΝΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς Νομού Κιλκίς στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ελευθερίου-Κορδελιού Νομού Θεσσαλονίκης.

25) ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ροδόπης Νομού Ροδόπης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου Νομού Έβρου.

26) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Λάρισας Νομού Λάρισας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας Νομού Μεσσηνίας.

27) ΧΛΙΟΥΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ από το Μιχαλήνειο ΠΙΚΠΑ Πειραιά Νομού Αττικής στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Νομού Κρήτης.

28) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΟΤΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Καρδίτσας Νομού Καρδίτσας στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Μαγνησίας Νομού Μαγνησίας.

29) ΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς Νομού Κιλκίς στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πανοράματος Νομού Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού που αποσπώνται από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. με τη λήξη του διδακτικού έτους (21-06-2010 για τα σχολεία Π.Ε. και 30-06-2010 για τα σχολεία Δ.Ε.) θα επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις.

Οι αποσπασμένοι καλούνται να παρουσιαστούν άμεσα στις νέες τους θέσεις για να αναλάβουν υπηρεσία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή