ΥΠΕΠΘ: Εγκύκλιος για την καταγραφή απουσιών μαθητών-εκπαιδευτικών λόγω γρίπης Α

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 18:39
A- A A+

Εγκύκλιο προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της χώρας, απέστειλε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας, με την οποία ρυθμίζεται το ζήτημα της καταγραφής των καθημερινών απουσιών των μαθητών και των εκπαιδευτικών λόγω του ιού της νέας γρίπης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για το σκοπό αυτό έχουν αποσταλεί συνημμένα πίνακες στους οποίους θα καταγράφονται καθημερινά οι απουσίες και θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά στο Υπουργείο Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Διευθυντές των Σχολείων θα συμπληρώνουν τον αντίστοιχο πίνακα και θα τον αποστέλλουν ηλεκτρονικά έως τις 10.00 π.μ. στο Γραφείο/Διεύθυνση Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπαίδευσης ή Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Κάθε Γραφείο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα αποστέλλει ηλεκτρονικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία των σχολείων της περιοχής ευθύνης του στη Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται έως τις 11.00 π.μ.

Κάθε Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης θα αποστέλλει ηλεκτρονικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία που παρέλαβε στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται, έως τις 12.00 π.μ.

Κάθε Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης θα αποστέλλει ηλεκτρονικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία της περιφέρειας στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων έως τις 13.00 μ.μ.

Ημερομηνία έναρξης της αποστολής ορίζεται η 11η Σεπτεμβρίου 2009.

Τα στοιχεία των πινάκων, θα τίθενται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων υπΆ όψιν και του Υπουργείου Υγείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή