Β. Πολύδωρας: Να βάλουμε στην άκρη τις πικρίες

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 12:21
A- A A+

«Οι συσσωρευμένες πικρίες στο χρόνο που πέρασε –κυρίως- είναι η αιτία για τη μη συσπείρωση μέχρις ώρας του νεοδημοκρατικού κόσμου και της εμπιστοσύνης των πολιτών» επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm ο κ. Βύρων Πολύδωρας.

«Βάζουμε τις πικρίες στην άκρη, δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες, απλές ή υπερβολικές και προχωρούμε, γιατί αυτό που πρέπει να σώσουμε, για το οποίο παρεμβαίνουμε, για το οποίο φορούμε ξανά τις αρβύλες, το γυλιό και τα εφόδια πολέμου και μάχης, εννοώ ιδεολογικής και πολιτικής, είναι πολύ υπέρτερο» συμπλήρωσε, προσθέτοντας:

«Ο λόγος του πρωθυπουργού ήταν και είναι καθαρός και σαφής. Δεν χρειάζεται αποκωδικοποίηση ο λόγος του, αλλά αν υπάρχει κάποιο σημείο να υπογραμμίσει κανείς, από την πρόταση Καραμανλή για τις πρόωρες εκλογές για την πολιτική που πρέπει να εφαρμοστεί, είναι το εξής: Δημόσιο χρέος, διαχείρισή του, οι όροι και οι προϋποθέσεις της διαχείρισής του».

Ερωτηθείς για τα σενάρια συγκυβέρνησης των δύο μεγάλων κομμάτων, ο Βύρων Πολύδωρας ήταν κατηγορηματικός: «Δεν μπαίνει όρος αυτοδυναμία, ή μη αυτοδυναμία για τη συνεννόηση. Η συνεννόηση, είναι αναγκαία, επιβαλλόμενη από τα πράγματα. Για το τι θα γίνει και αν θα συνεργαστούν ή όχι δεν είναι της παρούσης, γιατί πάμε για νίκη. Δεν γίνονται οι εκλογές με τις δημοσκοπήσεις, γίνονται με την κάλπη».

Ο υποψήφιος βουλευτής εμφανίστηκε βέβαιος ότι η διαφορά μεταξύ των κομμάτων μπορεί να ανατραπεί και συνέχισε: «Ας κρατήσουμε μία καθαρότητα στο στόχο της ΝΔ. Δεν είμαστε χαρτοπαίκτες ή χαρτοκλέφτες, να αγωνιστούμε για να μην πετύχει αυτοδυναμία» το ΠΑΣΟΚ. «Ανασκουμπωνόμαστε για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, μετά από νικηφόρες εκλογές, που θα μας δώσουν την αυτοδυναμία την οποία εμείς θα διαχειριστούμε πάντοτε με πνεύμα συναίνεσης που δεν μας έδωσε το ΠΑΣΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή