ΛΑ.Ο.Σ.: Υποψήφιος ο Γ. Ανατολάκης - Εκτός λίστας ο Ηλίας Ψινάκης

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 14:16
UPD:16:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Την υποψηφιότητα του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανατολάκη στη Β' Πειραιώς ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. «Με τις συμβουλές και τις οδηγίες του Προέδρου ελπίζω να τα καταφέρω σ’ αυτό που θα μου αναθέσει, που θα είναι ν’ ασχοληθώ μ’ αυτό που ξέρω καλύτερα, δηλαδή τον Αθλητισμό» δήλωσε ο κ. Ανατολάκης μετά από συνάντηση με τον κ. Καρατζαφέρη.

«Εμείς όλοι θα παίξουμε επίθεση και εκείνος θα αναλάβει την άμυνα, και ιδιαίτερα την άμυνα ενάντια στα προβλήματα που περικλείουν τη νεολαία μας» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης για την υποφηφιότητα του Γιώργου Ανατολάκη

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης για την υποφηφιότητα του Γιώργου Ανατολάκη.

Ωστόσο, ο κ. Ηλίας Ψινάκης δεν θα είναι υποψήφιος.

«Με τον κ. Ψινάκη διερευνήσαμε την δυνατότητα της καθόδου του στις προσεχείς εκλογές. Ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης για τις αιτήσεις υποψηφίων στο ΛΑΟΣ

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης για τις αιτήσεις υποψηφίων στο ΛΑΟΣ.

«Ο ΛΑ.Ο.Σ, επιμένει στην άποψη του για την προσέγγιση των μη πολιτικοποιημένων πολιτών, ιδιαιτέρως νεοτέρων ηλικιών με την επιστράτευση ατόμων που έχουν απήχηση σε αυτόν τον χώρο. Η Δημοκρατία θα δοκιμαστεί στο προσεχές διάστημα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν άλλα πολιτικά πρόσωπα στα ψηφοδέλτια του κόμματος, απάντησε: «Εχω την αίσθηση ότι η τελευταία μέρα, η επόμενη Τρίτη δηλαδή, θα κρύβει εκπλήξεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή