Συμμετοχή των κομμάτων σε δημόσια συζήτηση για τα ακίνητα ζητά η ΠΟΜΙΔΑ

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 17:05
A- A A+

Να συμμετάσχουν σε δημόσια συζήτηση παρουσία κοινού, εκπροσώπων σχετικών φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης, με θέμα «Ακίνητη ιδιοκτησία: Φορολογία, δεσμεύσεις, ημιυπαίθριοι, εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια» κάλεσε σήμερα τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων η ΠΟΜΙΔΑ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΟΜΙΔΑ, «ενόψει των επικειμένων εκλογών, καθημερινές δηλώσεις εκπροσώπων διαφόρων πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ έχουν εύλογα δημιουργήσει στους ιδιοκτήτες ακινήτων το φόβο ότι, προκειμένου να καλυφθούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα, μετά τις εκλογές θα εξαπολυθεί στοχοποιημένο δημοσιονομικό "πογκρόμ" εναντίον τους, με εξοντωτική φορολόγηση της μεσαίας περιουσίας υπό το πρόσχημα της φορολόγησης της μεγάλης, της κληρονομιάς - γονικής παροχής και του εισοδήματος».

«¶λλοι δηλώνουν ότι θα καταργήσουν ψηφισμένους νόμους του Κράτους που ρύθμισαν σημαντικά θέματα όπως η αναγνώριση της αλλαγής χρήσης νόμιμα δομημένων χώρων», προστίθεται και υπογραμμίζεται η αναγκαιότητα της σωστής ενημέρωσης των πολιτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, από τις 5 έως τις 8 μ.μ., στη αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή