Επέστρεψε ο Γκαλέτι

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 22:39
A- A A+

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι. Επέστρεψαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και έτσι τα χέρια του Κετσπάγια λύνονται σιγά σιγά.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ ο Ένζο Μαρέσκα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς, εκτός του Όλαφ Μέλμπεργκ ο οποίος έφτασε αργά το απόγευμα στην Αθήνα και θα προπονηθεί αύριο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Γεωργιανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα (Σάββατο 12/9, 19:00) και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ.

Ακόμη, ο Ζεβλάκοφ ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Σοϊλέδης έκανε θεραπεία.

Αύριο οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Στο μεταξύ, άνθρωποι της Ντόρτμουντ παρακολουθούν τον Κώστα Μήτρογλου το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις