Ώρα… αφύπνισης στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 11:45
A- A A+

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, μιλάει το μεσημέρι της Παρασκευής στους εκπροσώπους του Τύπου, για όλα όσα απασχολούν την ομάδα, βγαίνοντας… μπροστά, υπερασπίζοντας προπονητή και ποδοσφαιριστές. Θα αναφερθεί και στην πιθανή πώληση του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» στον κ. Λαυρεντιάδη.

Η… αντεπίθεση του Σωκράτη Κόκκαλη πλησιάζει. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα αναφερθεί σε θέματα που «καίνε» και θα εξηγήσει το σκεπτικό του πάνω σε πολλά πράγματα, με πρώτα και καλύτερα, αυτά των μεταγραφών που... δεν έγιναν, της αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας, αλλά και τις διαφαινόμενης πώλησης του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.».

Είναι δεδομένο πως θα υπεραμυνθεί των επιλογών του, τόσο σε προπονητικό επίπεδο, όσο και σε μεταγραφικό, ενώ θα ζητήσει ίσα μέτρα και σταθμά, στην κρίση των Μέσων Ενημέρωσης, βλέποντας περισσότερη… κάλυψη, σε σημαντικά θέματα-προβλήματα άλλων ομάδων.

Ο κ. Κόκκαλης δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, όμως θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό, βγαίνοντας μπροστά όπως συνηθίζει στα δύσκολα, δίνοντας έναν τόνο διαφορετικό, που συνήθως λειτουργεί θετικά και αλλάζει τις καταστάσεις.

Όσον αφορά στον κ. Λαυρεντιάδη και την πώληση του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.», ο πρόεδρος των Πειραιωτών λέγεται πως θα αναλύσει τα δεδομένα στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως όλα θα γίνουν για το καλό του συλλόγου, ενώ θα αναφερθεί και στα οικονομικά των «ερυθρολεύκων».

Βεβαίως, μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, με τους Μέλμπεργκ, Ντάρμπισιρ (δεν παρουσιάστηκε πέρυσι), Πάρντο, Μαρέσκα και Ζαϊρί, να φωτογραφίζονται με τις φανέλες του Ολυμπιακού και να μιλούν για όλα όσα βρήκαν στον Πειραιά…

Τέλος, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, θα μεταβεί και στου Ρέντη, για να μιλήσει από κοντά με τους ποδοσφαιριστές και να τους εξηγήσει τον τρόπο σκέψης του, για τη συνέχεια της σεζόν, η οποία είναι άκρως απαιτητική και δε χωρά λάθη και άσχημα αποτελέσματα, τουλάχιστον στον ελληνικό χώρο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις