Αλ. Τσίπρας: Η τηλεμαχία Καραμανλή-Παπανδρέου θα φανερώσει τις ομοιότητες

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 12:08
UPD:13:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

A- A A+

Η τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ των κυρίων Παπανδρέου και Καραμανλή θα φανερώσει έκδηλα τις ομοιότητες, τις συμπτώσεις των πολιτικών προτάσεων και των προγραμματικών θέσεων των δύο μονομάχων επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, μετά από την επίσκεψή του στο 1Ο ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε επίσης πως ο ΣΥΝ προτείνει την υιοθέτηση του γαλλικού μοντέλου, δηλαδή αντιπαράθεση όλων μαζί και όλων ανά δύο.

Α. Τσίπρας: Μεγαλύτερος ο κίνδυνος από την επιδημία της άγνοιας, της απάθειας, της αδιαφορίας

Α. Τσίπρας: Μεγαλύτερος ο κίνδυνος από την επιδημία της άγνοιας, της απάθειας, της αδιαφορίας

Σε ό,τι αφορά τα ψηφοδέλτια, τόνισε ότι «η κοινωνία δεν ασχολείται με το αν στις λίστες των ψηφοδελτίων θα είναι οι ''βαρόνοι'', τα ''σέντερ μπακ'' ή οι αστέρες της τηλεοπτικής ζωής. Η κοινωνία ενδιαφέρεται για το αν θα εφαρμοστεί μια διαφορετική πολιτική από αυτήν που την βουλιάζει στο τέλμα της εργασιακής αβεβαιότητας».

«Το στοίχημα που έχουμε να δώσουμε είναι αν από τις 4 του Οκτώβρη και μετά θα έχουμε μια κοινωνία όρθια με μια διαφορετική πολιτική για την χώρα ή θα έχουμε μια απλή κυβερνητική εναλλαγή με μία από τα ίδια και την κοινωνία να βουλιάζει», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή