Αποθέωση για τον Μπολτ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 14:49
REUTERS/ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ

A- A A+

Την αποθέωση γνώρισε ο Γιουσέιν Μπολτ από τους μαθητές του 5ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, το οποίο και επισκέφθηκε το πρωί. Ο Μπολτ μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μαθητές. Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου υποσχέθηκε και άλλα ρεκόρ.

Περισσότερα από 1.000 παιδιά υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί τον Γιουσέιν Μπολτ στο 5ο Γενικό Λύκειο και 5ο γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στίβου παρουσίασε στους μαθητές ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Σταύρος Δουβής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ που αφίχθη με λίγα λεπτά καθυστέρηση γνώρισε την αποθέωση. «Είμαι εντυπωσιασμένος από την υποδοχή και τη θέρμη με την οποία όλοι με αντιμετωπίζουν από χθες που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα και η Θεσσαλονίκη μια υπέροχη πόλη. Με πληροφόρησαν ότι το στάδιο θα είναι γεμάτο και χάρηκα πολύ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για να πετύχω κι άλλα ρεκόρ», δήλωσε το πιο λαμπρό αστέρι του διεθνούς στίβου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη Θεσσαλονίκη ο Γιουσέιν Μπολτ

Στη Θεσσαλονίκη ο Γιουσέιν Μπολτ

Ο Μπολτ δεν χάλασε το χατίρι αυτών που είχαν προβλέψει να τοποθετήσουν πρόχειρα ένα κομμάτι ταρτάν 40-50 μέτρων και τους έδειξε πώς κάνει την εκκίνηση στους αγώνες, ενώ στο τέλος του ταρτάν τον περίμενε ένα μικρό παιδάκι το οποίο πήρε στην αγκαλιά του και σήκωσε ψηλά...

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις