Γ. Καρατζαφέρης: Ευελπιστούμε να είμαστε τρίτο κόμμα

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 22:07
A- A A+

Ευελπιστούμε να είμαστε τρίτο κόμμα, βαδίζουμε προς τις εκλογές με αισιοδοξία, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος επισκέπτεται τον Πύργο Ηλείας.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την αισιοδοξία του για κατάκτηση μιας βουλευτικής έδρας στο νομό, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε την πρόθεση του να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ροδόπης.

Παράλληλα, επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η «κυβέρνηση αναγκάστηκε να συρθεί πίσω από τον ΛΑΟΣ και να προχωρήσει σε μία σειρά μέτρων για τους κουκουλοφόρους, του ελέγχου των Τραπεζών, τους ημιυπαίθριους χώρους και άλλα σοβαρά ζητήματα».

Όσον αφορά στην προκήρυξη των πρόωρων εκλογών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο οι εκλογές δεν έγιναν νωρίτερα» και πρόσθεσε: «Γιατί η χώρα έπρεπε να ζει στην αβεβαιότητα και να έχει αυτή την επιβάρυνση των εκλογών». Αναφερόμενος στην οικονομία ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «η συνταγή που προτείνει είναι λανθασμένη», ενώ σημείωσε ότι «δεν γίνεται τη στιγμή που έχει στεγνώσει η αγορά, ο κ. Καραμανλής να αφαιρεί περισσότερα χρήματα από εκεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή