Ψηφίζει ο... κόσμος

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 11:40
A- A A+

Την αντίδραση του «ερυθρόλευκου» κόσμου περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα. Σκέψεις του Κετσπάγια για το πως θα διαμορφώσει την ενδεκάδα, ενώ το 4-4-2 φαίνεται πως υπερτερεί.

Ο κόσμος φαίνεται πως θα κρίνει τα έργα και τις πράξεις των διοικούντων του Ολυμπιακού αλλά και ευρύτερα της ομάδας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να παρουσιάσει ένα σύνολο πολύ καλύτερο από αυτό που έδειξε στην Κρήτη, ενώ οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν για το πως θα υποδεχτούν την ομάδα.

Οι σκέψεις του Γεωργιανό μάλλον είναι επηρεασμένες αφού σκέφτεται το 4-4-2, σύστημα που δεν μας έχει συνηθίσει ως τώρα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρεθούν οι Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος ενώ στο κέντρο θα παίξουν οι Λεντέσμα και Ντουντού.

Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Ζαϊρί, ενώ στα αριστερά θα παίξει ο Λεονάρντο. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μήτρογλου και Ντιόγο, αφού ο Ντάρμπισιρ δεν προορίζεται ακόμη για θέση βασικού.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις