Πάρκερ: «Ανακούφιση για εμάς η απουσία Διαμαντίδη»

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 18:31
UPD:19:13
A- A A+

Την ανακούφισή του για την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη από τα παρκέ της Πολωνίας εξέφρασε ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, Τόνι Πάρκερ, απαντώντας σε ερωτήσεις Ελλήνων δημοσιογράφων.

Ερωτηθείς αν η απουσία του παίκτη, που πέτυχε το νικητήριο τρίποντο της Ελλάδας στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ 2005, ευνοεί τη Γαλλία, ο Πάρκερ απάντησε: «Μα φυσικά! Γνωρίζουμε πως λείπει βέβαια. Η απουσία του είναι ανακούφιση για μας».

Χαρακτήρισε πάντως την Εθνική Ελλάδος ως μια δυνατή αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι η σύνθεσή της είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα Ευρωμπάσκετ. «Για τη Γαλλία, ο αγώνας της Τρίτης με την Ελλάδα αποτελεί ένα τεστ για το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε ως ομάδα», εξήγησε ο Πάρκερ.

Ο πόιντ γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς αναφέρθηκε ακόμη και στο Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντάς τον ένα μεγάλο παίκτη που αξίζει μια θέση στο NBA. «Τον ξέρω καλά. Αν θέλετε τη γνώμη μου, απλώς βρήκε μία αρνητική κατάσταση στο Χιούστον. Είναι πολύ ταλαντούχος και αξίζει μια θέση στο ΝΒΑ. Πρέπει να το ξανασκεφτεί και να επιστρέψει. Αν είχε έρθει σε μας στους Σπερς θα είχε παίξει», δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις