Κετσπάγια: «Θα με κρεμάσετε στην Ακρόπολη;»

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 22:39
A- A A+

Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Καβάλα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε λέγοντας: "Σίγουρα μας προβλημάτισε η σημερινή μας εικόνα, αλλά δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Η Καβάλα έχει γρήγορους παίκτες. Ειδικά στο 2ο μέρος μας έλειπε το κλικ. Υπήρχε πίεση και άγχος και είναι δύσκολο να πετύχεις αυτό που θέλεις. Λογικό είναι να μην είναι ευχαριστημένος ο κόσμος, όταν δεν κερδίζεις την Καβάλα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά, ενώ μην ξεχνάτε πως υπάρχουν πολλές απουσίες από παιδιά που έχουν κάνει την διαφορά και στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο", και συνέχισε: "Θα πάμε μέχρι το τέλος και θα πάρουμε αυτό που παίρνουμε τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Είναι δεύτερη αγωνιστική αλλά γίνεται πολύ φασαρία γύρω από την ομάδα. Αν εξαιρέσεις το σημερινό αποτέλεσμα, όλα τα άλλα αποτελέσματα ήταν καλά. Οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι. Περιμένουμε να γυρίσουν παίκτες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα παιδιά που έπαιξαν αριστερά ήταν σε άσχημη μέρα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάντα παίκτες."

Εκνευρισμένος ζήτησε να του δοθεί μια ευκαιρία: "Ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι τα επόμενα παιχνίδια. Αν είναι εύκολα ή δύσκολα, μπορεί να είναι και πιο εύκολα. Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Δεν υπάρχουν ομάδες που παίζουν 15 χρόνια. Δώστε μου την ευκαιρία, δεν γίνεται σε δύο μήνες. Ζητάτε καλό ποδόσφαιρο, όταν εδώ και 15 χρόνια δεν έχετε δει. Δεν είναι δικαιολογίες. Εγώ λέω απλά πως ένας παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά και εμείς έχουμε παραπάνω από έναν και περιμένουμε να επιστρέψουν. Πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Κοιτάξτε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όλοι κάνουν στραβοπατήματα. Εδώ η Μπάγερν του Φαν Γκάαλ έχασε τα τρία πρώτα ματς. Θα με κρεμάσετε στην Ακρόπολη; Στο Καραϊσκάκη; Όλοι κάνουμε λάθη. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσουμε να το μασάμε συνέχεια και συνέχεια. Τώρα τελειώσαν οι μεταγραφές. Ότι και να φωνάξουμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Για αυτό μιλάω, καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι ικανοποιημένη από το ρόστερ της."

Ακόμη πρόσθεσε: "Πάντα θέλουμε το κάτι καλύτερο. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα με ένα κακό αποτέλεσμα. Θέλαμε και το αριστερό χαφ αλλά και αυτό δεν ήταν απόλυτο πως θα μας βοηθούσε. Τελειώσαν οι μεταγραφές και τώρα μόνο τον Ιανουάριο. Όλες οι ομάδες ενισχύονται. Ξέρουμε πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Πρέπει να συνέλθουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα. Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας."

Για τον Εργοτέλη: "Δεν δόθηκε έμφαση πως περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και δόθηκε στο ότι χάσαμε με 5-0 από τον Εργοτέλη. Εμείς βοηθήσαμε στο να χάσουμε με τέτοιο σκορ. Κάναμε την γιορτή του Εργοτέλη ακόμη πιο γιορτινή Ήταν λάθος μας που παίξαμε αλλά ήταν φιλικό σωματείο."

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας μέχρι το τέλος. Εξέφρασε την απογοήτευση του όπως όλοι μας. Έγιναν λάθη αλλά δεν πρέπει να προσθέσουμε και άλλα. Χρειάζεται τον κόσμο αυτή η ομάδα. Πιστεύω πως ο κόσμος δεν έχει απογοητευτεί από την ομάδα. Τόσα πρωταθλήματα έχει κατακτήσει. Στα προβλήματα χρειάζεται η ώθηση του κόσμου. Δεν γίνεται να αλλάξει κάτι."

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις