Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 05:00
UPD:05:12
A- A A+

Ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρές. ¶νεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. ¶νεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. ¶νεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. ¶νεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. ¶νεμοι: Νότιοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. ¶νεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. ¶νεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ, οι οποίες στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. ¶νεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή