Πρεμιέρα αύριο για τους Ομίλους του Champions League

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 11:16
A- A A+

Με τις πρώτες αναμετρήσεις στους ομίλους 1-4 ανοίγει αύριο η αυλαία της φάσης των Ομίλων του Champions League. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ολυμπιακός, ρίχνεται στη μάχη την Τετάρτη, υποδεχόμενος στο Καραϊσκάκη την Αλκμάαρ.

Στον 1ο όμιλο, η Γιουβέντους που δείχνει σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, υποδέχεται την Μπορντό και θέλει την νίκη για να μπει με το «δεξί» στην νέα διοργάνωση, απέναντι στους Γάλλους που αναμένεται να στηριχθούν στην αμυντική τους λειτουργία. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Χάιφα.

Στον 2ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι εμφανίζονται αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρυσι και οι «μπέμπηδες» έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν νικηφόρα, ενώ ελαφρύ προβάδισμα έχει η Βόλφσμπουργκ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στον 3ο Όμιλο, η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Μίλαν, σε έναν αμφίρροπο αγώνα, ενώ στον άλλο αγώνα του ομίλου, η νέα Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Ζυρίχη στην Ελβετία.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο και η Ατλέτικο Μαδρίτης τον εκπρόσωπο της Κύπρου, ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

1ος Ομιλος

Γιουβέντους-Μπορντό

Μακάμπι Χάιφα-Μπάγερν

2ος Ομιλος

Βόλφσμπουργκ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπεσίκτας-Μάντσεστερ Γ.

3ος Ομιλος

Ζυρίχη-Ρεάλ Μαδρίτης

Μαρσέιγ-Μίλαν

4ος Ομιλος

Τσέλσι-Πόρτο

Ατλέτικο Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις