ΠΑΣΟΚ: Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Siemens με την πειθαρχική δίωξη Ζαγοριανού

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 19:16
A- A A+

Για άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στην υπόθεση Siemens, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ανακριτή της υπόθεσης Ν. Ζαγοριανού.

«Έχει αποδειχθεί από σειρά γεγονότων ότι η υπόθεση Siemens χειραγωγήθηκε από τη ΝΔ, η οποία πέτυχε τη συσκότιση της περιόδου 2004-2007, όταν και ήταν κυβέρνηση. Απομένει να αποκαλυφθούν τα πρόσωπα, δηλαδή οι μοχλοί αυτού του παρασκηνίου», τόνισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας.

Πρόσθεσε δε πως ο ελληνικός λαός δικαιούται να μάθει όλη την αλήθεια, για όλα τα θέματα, «τόσο για αυτή καθαυτή την υπόθεση Siemens, όσο και για το θλιβερό παρασκήνιο που απέτρεψε την διερεύνησή της για την κρίσιμη περίοδο 2004-2007».

Κάλεσε μάλιστα την κυβέρνηση «στις τρεις εβδομάδες που τις απομένουν, να δείξει αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην Δικαιοσύνη».

«Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να κάνει, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, όταν θα γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, μέσω Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής. Αυτό, η ΝΔ, δεν μπορεί να το αποφύγει», κατέληξε ο κ. Ρόβλιας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή