Ολυμπιακός: Νέο «πλήγμα» με Ντάρμπισιρ

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 23:09
A- A A+

Τα αρνητικά μηνύματα συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό και μετά τις κακές εμφανίσεις, ήρθε άλλο ένα για να προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου. Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν μπόρεσε να βγάλει το τελευταίο μέρος της απογευματινής προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν πλέον μόνο με Ντιόγκο, Μήτρογλου στην επίθεση.

Τα κακά μαντάτα έκαναν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους στον Πειραιά και ο «πονοκέφαλος» για τον Τιμούρ Κετσπάγια έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερος. Οι ανησυχίες για νέους τραυματισμούς δεν άργησαν να φανούν και μετά τον Έντσο Μαρέσκα, ο Ματ Ντάρμπισιρ αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις, αυτή τη φορά στους προσαγωγούς και αποχώρησε από την προπόνηση.

Φυσικά, ο ¶γγλος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος και τον απέκλεισε από την αποστολή για το ματς με την ¶λκμααρ. Ο Ντάρμπισιρ θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Έτσι, ο Ολυμπιακός μένει πλέον με δυο μόνο επιθετικούς, Ντιόγκο, Μήτρογλου και πλέον όλοι περιμένουν τα νέα από τις εξετάσεις του Ντάρμπισιρ για να μην επεκταθεί ακόμα περισσότερο το κακό.

Αντίθετα, ο Ντουντού προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Γεωργιανού προπονητή, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με τους Ολλανδούς. Μάλιστα, στην 20αδα βρέθηκε και ο Στολτίδης.

Αναλυτικά: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ. Από την πλευρά τους, οι Μαρέσκα, Σοϊλέδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τέλος, ο κατάσκοπος της Μάντσεστερ Σίτι, ¶ντονι Μπόουεν, και ο άνθρωπος της Στρασμπούρ, Πιέρ Γκινεστέ θα βρίσκονται στις εξέδρες για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ¶λκμααρ.

Ντάρμπισιρ: «Δεν παίζω αριστερά»

Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν θα μπορούσε να φανταστεί όταν σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση λίγες ώρες πριν την προπόνηση πως η ατυχία θα του χτυπούσε ξανά την πόρτα. Ο Αγγλος διεθνής τόνισε πως δεν είναι αριστερό χαφ, αλλά αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και ως... γκολκίπερ «Αριστερό χαφ; Δε νομίζω! Η θέση μου είναι στην επίθεση. Αν χρειαστεί πάντως και δεν υπάρχει παίκτης εκεί μπορώ να παίξω και τερματοφύλακας για να βοηθήσω την ομάδα. Παίζω καλά όταν έχω έναν επιθετικό δίπλα και έχω μια καλύτερη κίνηση» τόνισε ο Ντάρμπισιρ.

Αναφορικά με τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ¶γγλος φορ είπε: «Πηγαίνουμε στην φάση των ομίλων έχοντας στο μυαλό μας πως πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνονται, υπάρχουν πολλές δύσκολες ομάδες. Έχω αντιμετωπίσει την ¶ρσεναλ που είναι μια καλή και δυνατή ομάδα αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην την κερδίσουμε».

Όσο για την κατάστασή του είχε προλάβει να τονίσει...«Καθημερινά νιώθω καλύτερα. Σε δυο εβδομάδες θα έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Ο προπονητής επιλέγει την ομάδα ελπίζω να είμαι μέσα στα σχέδια του και να τον βοηθήσω».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις