Σάββας Τσιτουρίδης: Περιμένω απαντήσεις

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 23:56
UPD:15/09/2009 02:14
A- A A+

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οδήγηθηκε ο πρόεδρος του κόμματος σ' αυτή την απόφαση, δήλωσε πριν από λίγο στο Mega ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Θεωρώ ανήθικο να υπάρχει διαρροή δημοσκοπήσεων, αν γίνανε, για το ποιοι είμαστε οι ακάθαρτοι στη Νέα Δημοκρατία, αυτή τη στιγμή αμφισβητείται η ηθική μου», τόνισε ο κ. Τσιτουρίδης, ο οποίος ζήτησε να του δοθούν εξηγήσεις για ποιο λόγο τον θεωρούν «βαρίδι» και «ακάθαρτος».

Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πολιτευθεί με το ΛΑ.Ο.Σ. απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Οχι, είμαι Νέα Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ισχυρίστηκε πάντως πως «δεν θα κάτσει σπίτι του».

Ο κ. Τσιτουρίδης δήλωσε ότι εξεπλάγη από τον αποκλεισμό του και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό.

Έκανε επίσης λόγο για «σταλινικού χαρακτήρα διαδικασείς που δεν τιμούν τον τόπο και τη χώρα» και για «μαθήματα ηθικής α λα καρτ».

«Είμαι πάντα συνεπής με την εντολή που μου δίνουν οι πολίτες και σ' αυτούς οφείλω να δώσω εξηγήσεις», υπογράμμισε ο κ. Τσιτουρίδης.

«Είμαι Ν.Δ. και απαιτώ να μου απαντήσουν αυτοί που διατείνονται ότι είναι Ν.Δ. εάν παραμένουν», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή