Γ. Αλογοσκούφης: Τίποτε επιλήψιμο για όσους έμειναν εκτός

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 14:25
UPD:14:33
A- A A+

Για όσους βρέθηκαν εκτός ψηφοδελτίων δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο, παρά μόνον κακοί χειρισμοί, τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης μιλώντας στο ρ/σ Real FM.

O κ. Αλογοσκούφης αν και έκανε λόγο για ανθρωποφαγία των φημών, σημείωσε πως οι απόφαση για τους αποκλεισμούς «πρέπει να ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για αυτούς που την πήραν». Πάντως, ο ίδιος υποστήριξε πως οι βουλευτές πρέπει να κρίνονται από το λαό:

«Έχουμε αυτή τη δυνατότητα, δεδομένου ότι τα κόμματα δεν λειτουργούν και με τις πιο δημοκρατικές διαδικασίες, ότι τελικά η ψήφος του λαού, η άμεση δημοκρατία είναι η κρίση για όλους μας. Αλλά τώρα πήρε το κόμμα αυτή την απόφαση και εγώ δεν θα διαφωνήσω ούτε θα συμφωνήσω».

Ερωτηθείς για τη σκληρή δήλωση του κ. Σάββα Τσιτουρίδη περί διαπλοκής, την απέδωσε στη «δικαιολογημένη πικρία του». «Είναι βαριά συμφωνώ αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση» πρόσθεσε.

Απαντώντας τέλος σε ερώτηση για την ελληνική οικονομία έκανε λόγο για τρομακτικές ανισορροπίες και βαθιές διαρθρωτικές αδυναμίες, με μεγαλύτερη το δημόσιο χρέος, που θα απαιτήσουν προσπάθειες πολλών χρόνων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή