ΝΔ: Ανεύθυνη προαναγγελία νέου δανεισμού από το ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 16:53
A- A A+

«Με ανευθυνότητα προαναγγέλλεται μεγαλύτερος δανεισμός, υπονομεύεται έτσι η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας και στέλνονται λανθασμένα μηνύματα στις αγορές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι η συνταγή του είναι μία «δάνεια, χρέη και φόροι».

Αναφερόμενος σε δηλώσεις της Λ. Κατσέλη στο ρ/σ "Αθήνα 9,84", σύμφωνα με τις οποίες η αρμοδία πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ λέει ότι «το ελληνικό δημόσιο χρωστά πολλά σε πολλούς και καλύτερα να δανειστείς στην αρχή για να καθαρίσει η αγορά», τόνισε ότι εάν το κίνημα εκλεγεί «θα δανειστεί και μάλιστα πολύ» και έκανε λόγο για «ανεύθυνη στάση και προαναγγελία δανεισμού».

Γ. Κουμουτσάκος: Δάνεια, χρέη και φόροι το δήθεν σχέδιο εξόδου από την κρίση του ΠΑΣΟΚ

Γ. Κουμουτσάκος: Δάνεια, χρέη και φόροι το δήθεν σχέδιο εξόδου από την κρίση του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Αλμούνια αποκάλυψε ότι το αληθινό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι σχέδιο παραπλάνησης, είπε ότι το δημόσιο πράγματι χρωστάει, αλλά το ζητούμενο και το ερώτημα είναι εάν το ΠΑΣΟΚ εκλεγεί στην κυβέρνηση βάσει των όσων είπε το κατεξοχήν υπεύθυνο άτομο του κόμματος θα δανειστεί, κάτι που προαναγγέλλει και υπονομεύει την οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ 20 μέρες πριν τις εκλογές βρίσκεται στην οροφή της συσπείρωσης και η ΝΔ στο 60%. «Χρειάζεται χρόνος να αφομοιωθεί από την κοινωνία η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση του κ. Καραμανλή», πρόσθεσε.

Σχετικά με τη μη συμμετοχή του Λ. Παπαδήμου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και σημείωσε με έμφαση αυτή την χρονική αλληλουχία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή