Κούμαν: Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 19:54
A- A A+

Αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού αγώνα εμφανίστηκε ο τεχνικός της ¶λκμααρ, Ρόναλντ Κούμαν.

Αναλυτικά τα λόγια του Ρόναλντ Κούμαν:

Για την απομάκρυνση του Κετσπάγια: «Μου φάνηκε περίεργο που έφυγε ο προπονητής. Σκέφτηκα πως η ομάδα δεν πάει καλά και στους πέντε τελευταίους αγώνες έδειξε πως δεν είναι στα καλύτερα της. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν γνωρίζω και εγώ ο ίδιος ποιος θα μπορούσε να είναι ο προπονητής της ομάδας. Αυτή η ομάδα λειτουργεί με συνέπεια και πολύ πίστη σε αυτό που κάνει και αυτό πιστεύουμε πως θα βοηθήσει στην συνέχεια».

Αν θα κάνει πολλές αλλαγές: «Δεν θα πω τι θα κάνω. Δεν θέλω να φανεί τι θα κάνω. Αν μας δοθεί η ευκαιρία για ένα γκολ θα το κάνουμε».

Για τον Ολυμπιακό και για την μοίρα των προπονητών: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό. Έχουμε καλή εικόνα για αυτή την ομάδα. Ξέρουμε πως παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ περισσότερες φορές από εμάς και ξέρουμε πως ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης. Μπορεί να συμβεί σε όλους. Επηρέασαν τα αποτελέσματα για αυτή την αποχώρηση».

Για την πρόταση του Ολυμπιακού πριν μερικά χρόνια: «Δεν ήταν σοβαρή η πρόταση του Ολυμπιακού τότε. Δεν ήταν επίσημη».

Για το τι περιμένει στο αυριανό ματς: «Δεν έχω ξαναδεί τον νέο προπονητή και δεν ξέρω πως λειτουργεί. Θα παίξουμε όπως είχαμε αποφασίσει. Πρέπει να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρώτο μέρος και να κρατήσουμε στην άμυνα».

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Στάιν Σχάαρς, ο οποίος υποστήριξε τα εξής:

Ο λόγος που παρέμεινε στην ομάδα: «Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό γεγονός για εμένα το ότι παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε αυτό το επίπεδο. Είναι μια πολύ σημαντική ομάδα, που δεν έχει δείξει τον καλύτερο της εαυτό μέχρι τώρα. Είναι μια νέα αρχή για μένα το ότι παίζω εδώ στην Ελλάδα. Θέλω να πετύχω και θέλω να δείξω τις δυνατότητες μου. Είναι πολύ ωραία εμπειρία να παίζω σε διεθνή παιχνίδι και θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το αν φοβάται τον κόσμο: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Βοηθάει τον Ολυμπιακό ο κόσμος αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις