Tα αποτελέσματα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 00:04
UPD:00:17
A- A A+

Α΄ Όμιλος

Γιουβέντους-Μπορντό 1-1

Στο 63ο λεπτό ο Βιτσέντζο Ιακούιντα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Φεράρα. Στο 75ο λεπτό όμως ο Πλασίλ έφερε το ματς στα ίσα για τους Γάλλους.

Μακάμπι Χάιφα-Μπάγερν 0-3

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Φαν Μπούιτεν στο 64ο λεπτό. Στο 85ο λεπτό ο Τόμας Μίλερ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα τριπλασιάζει τα γκολ της Μπάγερν.

Β΄ Όμιλος

Μπεσίκτας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Στο 77ο λεπτό ο Πολ Σκόουλς λύνει τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των Τούρκων και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον.

Βόλφσμπουργκ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-1

Ο Τζέκο σερβίρει και ο Γκραφίτε νικά τον Ακινφέεφ στο 36ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ για τους "Λύκους". Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκραφίτε νικά και πάλι των Ρώσο κίπερ, αυτή την φορά από τα 11 βήματα και γράφει το 2-0 για την Βόλφσμπουργκ. Στο 76ο λεπτό οι Ρώσοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Τζάκοεφ. Ο Γκραφίτε κάνει το 3-1 sτο 86ο λεπτό και οι ελπίδες των Ρώσων για θετικό αποτέλεσμα εκμηδενίζονται.

Γ΄ Όμιλος

Μαρσέιγ-Μίλαν 1-2

Η ομάδα του Λεονάρντο άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Φίλιπο Ιντζάγκι. Η απάντηση των Γάλλων ήρθε αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον Χάινσε. Στο 74ο λεπτό πάλι ο Ιντζάγκι έφερε την Μίλαν σε θέση οδηγού.

Ζυρίχη-Ρεάλ Μαδρίτης 2-5

Η Ρεάλ Μαδρίτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-1 στο 27ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ραούλ να εκμεταλλευτεί την σέντρα του Ιγκουάιν και να νικήσει τον κίπερ της Ζυρίχης και να κάνει το 0-2. Ο Αργεντινός από δημιουργός γίνεται σκόρερ στο 45ο λεπτό και δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ρεάλ. Στο 64ο λεπτό ο Μαρκαϊράζ μειώνει με πέναλτι σε 1-3 και ένα λεπτό αργότερα ο Έγκερτερ έδωσε άγρια ομορφιά στο παιχνίδι αφού μείωσε 2-3. Ρονάλντο και Γκούτι διαμόρφωσαν το τελικό 2-5 για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Δ΄ Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ 0-0

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και του ΑΠΟΕΛ στο "Βιθέντε Καλντερόν". Πανάξια ισοπαλία για τους Κύπριους που άντεξαν στις επιθέσεις των "ροχιμπλάνκος μέχρι τέλους.

Τσέλσι-Πόρτο 1-0

Στο 48ο λεπτό η Τσέλσι φτάνει στο 1-0 μετά από διπλή προσπάθεια του Γάλλου στράικερ, Νικολάς Ανελκά.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις