Αλλες τρεις εβδομάδες έξω ο Γκαλέτι

Χωρίς τον Αργεντίνο ο Ολυμπιακός κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Αρσεναλ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 13:47
A- A A+

Εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κάτι που σημαίνει ότι ο δεξιός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού χάνει τους αγώνες πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιο, καθώς και την αναμέτρηση με την ¶ρσεναλ στο Λονδίνο για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, διαπιστώθηκε ότι κατά τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού δεξιού δικεφάλου μηριαίου, σε διαφορετικό σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ για τον Γκαλέτι αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού δεξιού δικεφάλου μηριαίου (σε διαφορετικό σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του) και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα, περίπου, τριών εβδομάδων.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις