Επανάληψη του ίδιου έργου «βλέπει» η Αλ. Παπαρήγα

Επίθεση κατά πάντων
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 14:12
UPD:14:18
A- A A+

Νέα επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συγκέντρωση ναυτεργατών στον Πειραιά και ζητώντας «να μη χαθεί καμία ψήφος κάτω από την ανούσια δικομματική αντιπαράθεση».

«Την επόμενη των εκλογών θα έχουμε μια επανάληψη του ίδιου έργου με εναλλαγή κυβέρνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφερόμενη στη ΝΔ υποστήριξε ότι λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ «παροχολογεί» και κατηγορώντας την πως «επέλεξε αυτή την τακτική για να κερδίσει τα συντηρητικά μεσαία στρώματα».

Α. Παπαρήγα: Tο πιο ηχηρό χαστούκι σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι το ΚΚΕ

Α. Παπαρήγα: Tο πιο ηχηρό χαστούκι σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι το ΚΚΕ

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «λέει μόνο συνθήματα, κοροϊδεύει το λαό και καθησυχάζει το κεφάλαιο για διατήρηση των κεκτημένων του». «Γραμμή συνηγορίας του ευρωμονόδρομου» κρατούν ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε ακόμα ότι οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν έχοντας στο νου τους ότι βρίσκονται σε αντίθετα στρατόπεδα με την κυρίαρχη πολιτική.

Ανέφερε επίσης ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς -όπως τόνισε- έρχονται τρομακτικές αλλαγές και συνέπειες για τις νέες γενιές και τους ηλικιωμένους.

«Το μέλλον της χώρας, πρόσθεσε, εξαρτάται από το λαό ο οποίος με την ψήφο του μπορεί να ενισχύσει το αγωνιστικό ρεύμα κερδίζοντας χρόνο και ανακόπτοντας την εφαρμογή των αντιλαϊκών και αντεργατικών νόμων της ΕΕ».

Μιλώντας τέλος για την πράσινη ανάπτυξη, υποστήριξε πως και αυτή μια καπιταλιστική ανάπτυξη και κατέληξε πως «τα μέτρα που θα ληφθούν για να βγούμε από την οικονομική κρίση θα οδηγήσουν σε βαθύτερη καπιταλιστική κρίση».

Aύριο Πέμπτη 17/9, η κ. Παπαρήγα θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ, Ελευθερίου Βενιζέλου 210 Καλλιθέα), όπου θα έχει συνάντηση με το διοικητή του Κέντρου. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο και συνάντηση με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το σύλλογο εργαζομένων ΚΕΑΤ στο αμφιθέατρο. Λίγο αργότερα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ θα συνομιλήσει με εργαζομένους και γονείς στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ.

Στις 13:00, η κ. Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΣΥΕ) και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων (Πειραιώς 46 & Επονιτών).

Στις 20:00 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία του Μενιδίου.

Την Παρασκευή 18/9, η γ.γ του ΚΚΕ Θα επισκεφτεί το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ.

Στις 11:30 π.μ. θα συναντηθεί με τα ΔΣ των Συλλόγων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και στις 12:00 το μεσημέρι θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στο κεντρικό αμφιθέατρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή