Π. Καμμένος: Δεν μπορούμε να απολογούμαστε για συμπεριφορές κάποιων

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 15:39
A- A A+

«Είμαι ευτυχής γιατί στη ΝΔ ξεκαθάρισαν τα πράγματα» τόνισε ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ρ/σ Alpha.

O κ. Καμμένος υποστήριξε πως «έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει πολύ πιο πριν γιατί δεν μπορούμε να απολογούμαστε όλοι για προσωπικές συμπεριφορές κάποιων είτε πολιτικές συμπεριφορές είτε ηθικές συμπεριφορές».

«Στην πολιτική δεν υπάρχει μόνο η νομική ευθύνη, η ποινική ευθύνη, η ηθική ευθύνη, υπάρχει και η πολιτική ευθύνη», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «η διαφορά μεταξύ του Μπασιάκου και του Κοντού με τον Τσιτουρίδη ήταν ότι ο Τσιτουρίδης βγήκε και έκανε κάποιες δηλώσεις πριν αποφασίσει ο πρωθυπουργός αν θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό ή σε εκλογές».

«Αν ήμουν Τσιτουρίδης και είχα κάνει δηλώσεις ότι δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές γιατί είναι αυτοκτονία ή το ένα και το άλλο, δεν θα κατέβαινα στις εκλογές. Θεμιτή η άποψη του πολιτικού, αλλά στη συνέχεια πως θα πάει σε μια μάχη που δεν θέλει ο ίδιος», ανέφερε.

Ερωτηθείς σχετικά με την επόμενη μέρα στη ΝΔ, απάντησε ότι δεν τον προβληματίζει, σημειώνοντας πως «η 5η Οκτωβρίου θα είναι μια μέρα που η ΝΔ θα έχει καταφέρει να ανατρέψει το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί»

Σε ό,τι αφορά τον κ. Παυλίδη, επεσήμανε πως «η στάση του Αριστοτέλη Παυλίδη με το δάχτυλο να το κουνάει στον ελληνικό λαό, νομίζω ότι ήταν μια πολιτική στάση που ο νεοδημοκράτης απαιτούσε να μην είναι στο ψηφοδέλτιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή