Παίζει με Ολυμπιακό ο Χαμντάουι

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 18:26
A- A A+

Ο άσος της ¶λκμααρ, Μούνιρ Ελ Χαμντάουι, ξεπέρασε έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με την ξαφνική απομάκρυνση του Κετσπάγια και τις απώλειες των Ντάρμπισιρ και Γκαλέτι, ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ και το βαρύ πυροβολικό της ¶λκμααρ, Μούνιρ Ελ Χαμντάουι.

Ο Μαροκινός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί με την εθνική ομάδα καθώς και στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ντε Χάαγκ.

Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θεωρούταν απίθανη, ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος την περασμένη περίοδο, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Κούμαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον 25χρονο φορ δίπλα στον Ζερεμέιν Λανς στην πρώτη συμμετοχή της ¶λκμααρ σε αγώνα των ομίλων του Champions League.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις