Ηρακλής: Σκέψεις για αλλαγές από Προτάσοφ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 22:16
UPD:22:18
A- A A+

Αλλαγές στην 11αδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τη Λάρισα σκέφτεται να κάνει ο Ολεγκ Προτάσοφ.

Ο Ουκρανός τεχνικός οδηγείται στην απόφαση αυτή έπειτα από την κακή εμφάνιση του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Οι κινήσεις του Προτάσοφ δεν αναμένεται να είναι πολλές στον αριθμό αλά ποιοτικές προκειμένου να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας του. Θέση στην 11αδα διεκδικεί ο Ντάλα Μπόνα αντί του Παπαστεριανού, παρότι ο Ιταλός στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν εκτός αποστολής.

Θέση διεκδικεί και ο Μάουρο Μιλάνο αντί του Τούμα που μπορεί να είναι καλύτερος ανασταλτικά, υστερεί όμως στην επίθεση. Τέλος σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει και ο Ιβάν Μπόσνιακ, αντί του Ιάκομπ.

Μια επιστροφή είχε σήμερα στις προπονήσεις ο Προτάσοφ. Ο Ιωαννίδης επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό και βάζει το όνομά του στους υποψηφίους για την 18αδα.

Ο Τάσος Κατσαμπής και ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι εξακολουθούν να απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή εξακολουθεί να διαβεβαιώνει πώς δεν υπάρχει κίνδυνος απουσίας τους από τον αγώνα με τη Λάρισα. Αύριο και οι δύο αναμένεται να επανέλθουν σε πλήρεις ρυθμούς.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις