Aπίστευτη ανατροπή της Αρσεναλ

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 00:37
UPD:18:35
A- A A+

Τα πάνω κάτω έφερε η ¶ρσεναλ στη Λιέγη, κόντρα στη Σταντάρ. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 5Ά είχαν προβάδισμα δύο γκολ, το οποίο όμως κατάφερε να ανατρέψει η ομάδα του Βενγκέρ.

Η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με έναν αμυντικό. Μόλις στο 3' ο Μανγκαλά με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Πριν καλά καλά συνέλθει από το σοκ η ¶ρσεναλ, η Σταντάρ πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στο 5' ο Γκαλάς υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιοβάνοβιτς, έκανε το 2-0 και δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Η ¶ρσεναλ αντέδρασε σχεδόν με την εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο 45' ο Ντιαμπί τροφοδότησε τον Μπέντνερ, ο οποίοες με διαγώνιο σουτ πλάσαρε τον Μπόλατ κάτω από τα πόδια και οι "κανονιέρηδες" μείωσαν σε 2-1.

Η ομάδα του Βενγκέρ στο 78' έφτασε στην ισοφάριση με τον Φερμάελεν. Ο Φάμπρεγκας εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα παρέμεινε εντός γηπέδου από το... χέρι του Σονγκ και από κοντά ο αμυντικός της ¶ρσεναλ ισοφάρισε.

Η ολική ανατροπή για τους "κανονιέρηδες" ολοκληρώθηκε στο 81' με τον Εντουάρντο να "γράφει" με κοντινή προβολή το 3-2 για την ¶ρσεναλ.

Οι συνθέσεις

Σταντάρ Λιέγης: Μπόλατ, Καμοτσάτο, Σαρ, Μανγκαλά, Ρότσα, Βίτσελ (83' Τραορέ), Σαρσέλα-Γκονζάλες, Νταλμά (83' Γκορό), Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (59' Νικές), Εμποκανί

¶ρσεναλ: Μανόνε, Κλισί, Εμπουέ (78' Σανιά), Φερμάελεν, Γκαλάς, Σονγκ, Φάμπρεγκας, Ντιαμπί, Ροσίτσκι (71' Ράμσεϊ), Εντουάρντο (84' Γουίλσιρ), Μπέντνερ

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις