Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 05:44
UPD:09:07
A- A A+

* Αρχίζει σήμερα από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης η διανομή των δελτίων ελεύθερης κυκλοφορίας πολιτικών αναπήρων για ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ-ΟΣΕ. Η διανομή θα γίνει από όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Νομού Θεσσαλονίκης.

* Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009 το πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανσης πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου Πειραιά.

* Στις 9:30 το πρωΐ συνέντευξη της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

* Στις 9:30 π.μ. στην Ακαδημία Αθηνών η εναρκτήρια τελετή Διεθνούς Συμποσίου με τίτλο: «Recent Advances in Applied Mechanics» που διοργανώνει από σήμερα έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Ιατροβιολογικό Ινστιτούτο Ακαδημίας Αθηνών, η Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Ίδρυμα Περικλή Σ. Θεοχάρη.

* Στις 10 π.μ. η Ντόρα Μπακογιάννη θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τυφλών, στην Καλλιθέα.

* Στις 10:30 π.μ. επίσκεψη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη στη Γενική Αστυνομικλή Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ¶ρη Σπηλιωτόπουλου, στον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, στο Σύνταγμα.

* Στις 11:30 π.μ. συνεδριάζει υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρη Αβραμόπουλου το Εθνικό Συμβούλιο Επιχειρησιακής και Επιστημονικής Αντιμετώπισης της Πανδημίας της Νέας Γρίπης, στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

* Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, στο υποκατάστημα ΙΚΑ Ζωγράφου και στη συνέχεια στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής ΙΚΑ.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Ζάππειο Μέγαρο, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Σπύρος Φλογαΐτης και ο γενικός γραμματέας Πάτροκλος Γεωργιάδης, θα παρουσιάσουν την καμπάνια για τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

* Στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου συνέντευξη Τύπου της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα με θέμα την απονομή του Ελληνο-Γερμανικού Δημοσιογραφικού Βραβείου «Ελένη Βλάχου».

* Στις 12 το μεσημέρι στη Νομαρχία Ιωαννίνων συνέντευξη Τύπου με θέμα τις εκδηλώσεις για το «Γύρο της Λίμνης».

* Στη 1 μ.μ. επίσκεψη της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΣΥΕ).

* Στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα: «Η κρίση της απασχόλησης, η ανεργία, η επισφάλεια και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

* Στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Marfin Investment Group (MIG) και του διευθύνοντος συμβούλου της Olympic Air, Αντώνη Σιμιγδαλά με θέμα: «Ολυμπιακή: Η Ελλάδα Ψηλά».

* Στις 3:15 μ.μ. αναχωρεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει σε έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Στις 6 μ.μ. ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση της Ομογένειας στο ξενοδοχείο Crown Plaza. Στις 7 μ.μ. θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσων. Μετά το τέλος του δείπνου εργασίας θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

* Στις 6:30 μ.μ. συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με κατοίκους της Πλάκας στην ταβέρνα «Διογένης».

* Στις 6:30 μ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ενημερωτική συνάντηση για τον ιό της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το νοσοκομείο. Ομιλήτρια η πρόεδρος του Εθνικού Επιστημονικού και Επιχειρησιακού Συμβουλίου για την Πανδημία Γρίπης, καθηγήτρια Παθολογίας, Ελένη Γιαμαρέλλου.

* Στις 8 μ.μ. ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Μενιδίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή