Φέρνει παίκτες ο Ζίκο

Eνθουσιασμένοι οι παίκτες από την πρόσληψη του Βραζιλιάνου
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 10:28
UPD:10:29
A- A A+

Ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει στην Ελλάδα ο Ζίκο για να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων παικτών για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποκάλυψε ότι στη σημερινή κουβέντα που θα έχει με τον Βραζιλιάνο τεχνικό θα μιλήσουν για όλα τα θέματα, ωστόσο διέρρευσε ότι χθες μίλησαν ακόμα και για μεταγραφές.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» από τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέρεται διατεθειμένος να ενισχύσει την ομάδα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτό του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου, Καρβάλιο, ο οποίος τον Δεκέμβρη μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ζίκο κατά την κοινή τους θητεία στο ρωσικό σύλλογο.

Εκτός από τον Καρβάλιο, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις των Βάγκνερ Λοβ και Αμαντίνο Μαντσίνι. Ο πρώτος ανήκει και αυτός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά πριν από μερικές μέρες παραχωρήθηκε στην Παλμέιρας προκειμένου να μην χάσει τη θέση του στην εθνική Βραζιλίας εν όψει του Μουντιάλ του 2010.

Όσο για τον δεύτερο, ο Ολυμπιακός τον κυνήγησε το καλοκαίρι έντονα για την αριστερή πτέρυγα, αλλά ο ίδιος δεν έβλεπε με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αφήσει το καμπιονάτο και την Ίντερ για να έρθει στην Ελλάδα παρότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο. Παρόλα αυτά οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται ότι τα δεδομένα για τον Μαντσίνι ίσως αλλάξουν τώρα με τον Ζίκο στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Ενθουσιασμένοι οι παίκτες

Μέλι για τον Ζίκο έσταζαν οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι ο νέος τους προπονητής. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε: «Μεγάλος προπονητής ο Ζίκο. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει πολύ στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Ο τραυματισμός μου ήταν μια άτυχη στιγμή και στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου στα επόμενα παιχνίδια».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του άλλου μεγάλου απόντα στο ματς με την Αλκμάαρ, Ματ Ντέρμπισιρ. «Γνωρίζω τον Ζίκο -είπε- είναι καλός προπονητής, ήταν καλός παίκτης στο παρελθόν. Θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Μια αλλαγή προπονητή βοηθάει πάντα στην αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα».

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις