Αλ. Παπαρήγα: Συγγνώμη για τη συμμετοχή στο ντιμπέιτ

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 14:45
UPD:15:49
A- A A+

Συγγνώμη από τους πολίτες ζήτησε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ για τη συμμετοχή του κόμματος στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών τη Δεύτερα.

Σε δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σας ζητάω συγγνώμη και ως ΚΚΕ, αλλά και προσωπικά, που θα πάρουμε μέρος σε αυτή την τηλεαναμέτρηση. Δεν καταφέραμε, παρ' όλες τις πιέσεις που ασκήσαμε σαν κόμμα, να πετύχουμε έναν διάλογο με σεβασμό προς τον κόσμο. Η τηλεαναμέτρηση δεν είναι η μάχη των μαχών, αλλά αν δεν πάρουμε μέρος μέχρι τις 4 του Οκτώβρη, αυτό που θα συζητούν θα είναι αν το ΚΚΕ έκανε σωστά ή όχι».

Α. Παπαρήγα: Συγγνώμη για τη συμμετοχή μας στο debate

Α. Παπαρήγα: Συγγνώμη για τη συμμετοχή μας στο debate

Επικρίνοντας και πάλι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε πως μεταξύ τους δεν υπάρχουν διαφορές στρατηγικής, αλλά διαφορές χειρισμών. Παράλληλα, κάλεσε τα λαϊκά στρώματα «να μη συνεχίσουν αυτή την τακτική της εκδίκησης, όπου εκδικούμενοι τη ΝΔ θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε να υποκύψουν στο φόβο της ακυβερνησίας, καθώς οι συνθήκες κρίσης που διανύουμε θα δυσκολέψουν τα πράγματα».

«Ο λαός πρέπει να αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση και βασικός πόλος αντίστασης είναι το ΚΚΕ» πρόσθεσε, κάνοντας και πάλι λόγο για «τραγικές συνέπειες που θα υποστούν οι γυναίκες, οι νέοι, οι μετανάστες και η τρίτη ηλικία από τα αντιλαϊκά μέτρα, που έρχονται».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ακόμη πως για τη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία υπάρχουν σχέδια είτε για διάσπαση είτε ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή