Moto GP: Εκτός ο Τόσλαντ;

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 22:05
A- A A+

Τη θέση του στην Tech 3 Yamaha αναμένεται να χάσει ο Τζέιμς Τόσλαντ και, έτσι, υπάρχει η πιθανότητα να μείνει εκτός του Moto GP αν δε βρει κάποια λύση στην κορυφαία κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας. Αντικαταστάτης του θα είναι ο επερχόμενος από τα Superbikes, Μπεν Σπάις, όμως αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Τζέιμς Τόσλαντ δε θα βρίσκεται στο Moto GP την επόμενη σεζόν. Ο Βρετανός πήγε με τον μάνατζέρ του στο Μιλάνο για να συναντηθούν με τον Χερβ Πονχάραλ, ο οποίος τους παρουσίασε τα σχέδια που έχει κάνει για το 2010.

Αυτά δείχνουν ότι ο Τόσλαντ δε θα είναι εντός, καθώς δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας με τις εμφανίσεις του. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο επερχόμενος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, Μπεν Σπάις.

Ο Αμερικανός αναβάτης έχει, ήδη, συμβόλαιο με τη Yamaha για δυο χρόνια και πιθανόν θα βρίσκεται δίπλα στον Κόλιν Έντουαρντς από το επόμενο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ομάδα, ενώ όσον αφορά τον Τόσλαντ, συζητάει με την FB Corse, που θα μπει στο Moto GP την ερχόμενη χρονιά, και αν δεν... κάτσει η περίπτωση αυτή θα τεθεί εκτός του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στον κόσμο και θα περιοριστεί στα Superbikes με μια θέση στην εργοστασιακή Yamaha.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις