Καρατζαφέρης: Η εικόνα της Βαρβακείου, εικόνα όλης της Ελλάδος

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 14:28
A- A A+

«Η εικόνα της Βαρβακείου είναι η εικόνα όλης της Ελλάδος» παρατήρησε χαρκατηριστικά κατά την επίσκεψή του στη Βαρβάκειο αγορά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι απαιτείται γενική προσπάθεια ανακατανομής του πλούτου.

Μετά την περιήγησή του - συνοδεία υποψηφίων βουλευτών του κόμματός του - στην αγορά, όπου μίλησε με τον κόσμο και τους εμπόρους και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, Κλ. Τσιρώνη, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «αν ο πρωθυπουργός είχε περπατήσει σε αυτή, δεν θα ανέφερε καθόλου τα μέτρα για τα οποία μίλησε στη Θεσσαλονίκη».

Γ. Καρατζαφέρης: Ο κόσμος πένεται, βάλλεται και προσβάλλεται βαναύσως

Γ. Καρατζαφέρης: Ο κόσμος πένεται, βάλλεται και προσβάλλεται βαναύσως

«Ο κόσμος πένεται, βάλλεται και προσβάλλεται βαναύσως. Δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ούτε ένα κιλό κρέας. Η εικόνα της Βαρβακείου είναι η εικόνα όλης της Ελλάδος», είπε και πρόσθεσε πως «αν σε αυτή την "όαση της φθήνιας" (σσ. όπως χαρακτήρισε την Βαρβάκειο, ο πρόεδρός της), δεν υπάρχει πελάτης, αντιλαμβάνεται ο καθένας τι γίνεται και στην υπόλοιπη αγορά της Ελλάδας».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι απαιτείται γενική προσπάθεια ανακατανομής του πλούτου, καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν 2,5 εκατ. Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχιας.

«Πολύ φοβάμαι ότι τόσο τον αρχηγό της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ, τούς απασχολεί μόνο αν θα είναι όρθιοι ή καθιστοί (στο debate), ενώ δεν βλέπουν ότι έχει καθίσει για τα καλά η αγορά», κατέληξε στη δήλωσή του.

Ο κ.Τσιρώνης από την πλευρά του, χαρακτήρισε τιμή την επίσκεψη του προέδρου του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Είμαστε στην όαση της φθήνιας, αλλά δεν υπάρχουν, δεν φθάνουν τα λεφτά. Έλεος πια!»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ επισκέφθηκε κατόπιν τα καταστήματα της περιοχής Δημαρχείου.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή