Αλ. Παπαρήγα: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού η αντιπαράθεση για το έλλειμμα

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 14:36
UPD:16:14
A- A A+

«Ο τσακωμός μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γίνεται ανάμεσα στο πάγωμα των μισθών και τα ψίχουλα των αυξήσεων» σημείωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και τόνισε ότι η αντιπαράθεση των δύο κομμάτων για το δημόσιο χρέος αποτελεί προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού.

«Ο λαός δεν πρέπει να πέσει στη λούμπα της συζήτησης για το δημοσιονομικό χρέος και τα ελλείμματα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «αποτελεί προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού αυτή η συζήτηση, στην οποία κανείς δεν πρέπει καν να μπει γιατί αλλιώς σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι παραιτούνται από τα δικαιώματά τους και παζαρεύουν για το πόσα θα χάσουν».

Α. Παπαρήγα: Η πλουτοκρατία θέλει τη νίκη του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν θέλει να κουτσαθεί και πολύ η Ν.Δ.

Α. Παπαρήγα: Η πλουτοκρατία θέλει τη νίκη του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν θέλει να κουτσαθεί και πολύ η Ν.Δ.

«Η πλουτοκρατία θέλει τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλει να κουτσαθεί και πολύ η ΝΔ», συμπλήρωσε.

Κάλεσε εξάλλου τα λαϊκά στρώματα να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στην κάλπη, «να μην υποκύψουν στον επικίνδυνο ακραίο και χυδαίο εκβιασμό που λέει φεύγεις από τη ΝΔ και πας στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια φεύγεις από το ΠΑΣΟΚ και πας στη ΝΔ».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα εθνικά θέματα και υποστήριξε ότι αυτά βρίσκονται στο περιθώριο της εκλογικής μάχης, παρότι θα βρεθούν στην ατζέντα των εξελίξεων τους επόμενους μήνες.

AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή