ΠΑΣΟΚ: Οι εκλογές κρίνονται την Κυριακή της ψήφου

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 16:06
A- A A+

«Τίποτε δεν κλειδώνει μέχρι την Κυριακή των εκλογών, μέχρις ότου κλείσει και η τελευταία κάλπη, στο τελευταίο χωριό της χώρας μας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, ερωτηθείς αν μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει κλειδώσει η αυτοδυναμία για το ΠΑΣΟΚ.

«Οι εκλογές κρίνονται την Κυριακή της ψήφου. Δεν κρίνονται πριν. Εμείς βλέπουμε την κατάσταση γύρω μας, βλέπουμε τους πολίτες, βλέπουμε την ανάγκη που υπάρχει για πραγματική αλλαγή. Δεν φοβόμαστε λοιπόν κάτι, απλώς λέμε, επειδή ξέρουμε πώς λειτουργούν κάποιοι, καλό είναι όλοι να έχουμε το νου μας», σημείωσε με νόημα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Γ. Παπακωνσταντίνου: Οι εκλογές κρίνονται την Κυριακή της ψήφου

Γ. Παπακωνσταντίνου: Οι εκλογές κρίνονται την Κυριακή της ψήφου

«Από σήμερα -τελευταία μέρα δημοσιοποίησης των μετρήσεων της κοινής γνώμης- μέχρι το επίσημο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, μένουν δύο εβδομάδες. Όλοι γνωρίζουμε τι θα επιχειρηθεί να γίνει αυτές τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όλοι γνωρίζουμε την προσπάθεια που θα κάνουν ορισμένοι, και ειδικότερα η Νέα Δημοκρατία, να κυκλοφορήσουν διάφορα για την υποτιθέμενη ανατροπή, που συνέβη κατά ένα μαγικό τρόπο, ειδικά τις δύο εβδομάδες, που δεν θα έχουμε επίσημα στοιχεία μετρήσεων», παρατήρησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και συμπλήρωσε:

«Από τη δική μας πλευρά, θα τηρήσουμε το νόμο και θα λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα τη διεξαγωγή μιας προεκλογικής περιόδου με αντιπαράθεση επί της ουσίας, όχι επί παραπολιτικών, όχι επί φημών, όχι επί διαρροών».

Όσον αφορά τον ισχύοντα νόμο για τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκε ότι θα επανεξεταστεί από την αρχή, μαζί με τον κλάδο, όλο το πλέγμα γύρω από τις δημοσκοπήσεις. «Έχουμε ένα - θα έλεγα - νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο δεν συνάδει με το θεσμικό πλαίσιο, που θα έπρεπε να έχει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. ¶ρα, θα το ξαναδούμε όλο από την αρχή, μετά από κοινωνικό διάλογο με τους εμπλεκομένους», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή