Κίνηση καλής θέλησης από τον Ηρακλή

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 16:35
UPD:16:36
A- A A+

Η διοίκηση του Ηρακλή ζήτησε επίσημα 4.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Καβάλα θέλοντας να γεφυρώσει την απόσταση που δημιουργήθηκε τελευταία με τους οργανωμένους οπαδούς.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής. Απέστειλε στην ΠΑΕ Καβάλα, επίσημο έγγραφο, με το οποίο κοινοποιείται η επιθυμία για χορήγηση τεσσάρων χιλιάδων εισιτηρίων για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθεί επίσημα στην ΠΑΕ Ηρακλής, θα γίνει γνωστός την Τρίτη, μετά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο διοικήσεων και της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι η απόφαση να μην πάρει ο Ηρακλής εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν μόνο προσωρινή και ελήφθη ύστερα από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Ευχάριστα είναι τα νέα από τους δυο τραυματίες. Τόσο ο Κατσαμπής, όσο και ο Kοβαλέφσκι είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τη Λάρισα και έτσι ο Προτάσοφ δεν θα έχει μόνο τον τιμωρημένο Παπαζαχαρία και τον εδώ και καιρό τραυματία Πιλότο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις