Πόλο: Στην τετράδα η Εθνική νέων γυναικών

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 18:32
A- A A+

Όταν ο Κώστας Πετράκης δήλωνε ότι αν η Εθνική παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, κάτι ήξερε. Παρά τις απουσίες, η ελληνική ομάδα των νέων γυναικών έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα κι έκλεισε μια θέση στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Νάπολη, με σπουδαία νίκη, 8-6, κόντρα στην πανίσχυρη Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να βγάλει εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή και να διαψεύσει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Αν και αρχικά ο στόχος στη διοργάνωση ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά, οι Ελληνίδες έδειξαν ότι αξίζουν κάτι περισσότερο. Ακόμη και την άνοδό τους στο βάθρο των νικητών.

Η αναμέτρηση κόντρα στις «φούριας ρόχας» ήταν η απόδειξη. Παρά τις όποιες δυσκολίες, οι διεθνείς μας κατάφεραν να θέσουν εκτός μία πανίσχυρη ομάδα, αναμένοντας πλέον την επόμενη στη φάση των ημιτελικών που όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ρωσία. Η «αρκούδα» αντιμετωπίζει την Βρετανία και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Το ματς της Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/9) στις 19.00

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 2-1, 2-2

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν: Τετζαλίδου 2, Τσουκαλά 2, Φαρμάκη 2, Αλεξάκη και Τζίμα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις