Γ. Παπανδρέου: Ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 21:28
UPD:21/09/2009 01:52
A- A A+

Σε συστράτευση κάλεσε όλους τους Ελληνες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την παρακμή και να μπει στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της ελπίδας, μια πορεία την εθνικής ανάτασης».

Μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματος στα Γιάννενα ζήτησε ψήφο αυτοδυναμίας και έκανε άνοιγμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, που «απογοητεύτηκαν από την κυβέρνηση τα τελευταία έξι χρόνια». Επανέλαβε ακόμη το μήνυμά του και προς στο εσωτερικό του κόμματός του για όσους τυχόν «ράβουν κοστούμια εξουσίας» τα οποία, όπως ανέφερε, θα μείνουν στην ντουλάπα.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επιτέθηκε εφ' όλης της ύλης στην κυβέρνηση και αναφέρθηκε στα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνησή του, εφόσον κερδίσει τις εκλογές, τις πρώτες 100 μέρες. Όπως σημείωσε θα πρόκειται για μέτρα με τα οποία θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του μεγάλου χρέους που θα κληρονομήσει από τη Νέα Δημοκρατία, της ύφεσης, της ακινησίας της αγοράς και των χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο δρόμος που έχει μπροστά της η χώρα και τον οποίο ο ίδιος προτείνει, δεν είναι εύκολος, είναι όμως στρωμένος με κοινωνική δικαιοσύνη, με ελπίδα και αισιοδοξία.

Αναφερόμενος σε θεσμικές αλλαγές που προτίθεται να προωθήσει, υπογράμμισε πως έχει τη βούληση να προχωρήσει ακόμα και σε συγκρούσεις, όπου χρειαστεί, με κατεστημένα συμφέροντα που δεν θέλουν τις αλλαγές, την πρόοδο και την προκοπή του ελληνικού λαού.

Καταλήγοντας τόνισε πως είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε μπροστά την Ελλάδα. Και κάλεσε τους πολίτες να γίνουν οι ίδιοι φορείς της αλλαγής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή