Ολυμπιακός: Έξω ο Ντομί, μέσα ο Αβραάμ

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 22:22
A- A A+

Αν και στην προπόνηση της Παρασκευής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Αβραάμ Παπαδόπουλoς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Απόντες οι Ντιντιέ Ντομί και Ματ Ντάρμπισιρ.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 21:15). Οι Μαρέσκα και Σοϊλέδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν και τα οποία περιλάμβαναν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αν και προπονήθηκε ατομικά βρίσκεται στους 19 «εκλεκτούς» του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στην αποστολή βρίσκεται μετά από καιρό και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ, ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί ακολούθησε, λόγω ενός αιματώματος στο πέλμα, πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις