Γ.Καρατζαφέρης: Να ελέγξουν τα φοβικά τους σύνδρομα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009 16:55
A- A A+

Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να ελέγξουν τα φοβικά τους σύνδρομα απέναντι στους δημοσιογράφους, δήλωσε από την Κατερίνη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως είπε, δεν είναι δυνατόν να φοβούνται οι πολιτικοί το δημοσιογραφικό έλεγχο, γιατί το εκλογικό σώμα θέλει να ενημερωθεί και να διαγνώσει τις ικανότητες των μελλοντικών ηγετών του.

Γι΄ αυτό, συμππλήρωσε, είναι προτιμότερο να ρωτούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, εφ΄ όλης της ύλης και χωρίς περιορισμούς χρόνου ή άλλους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που θέλουν και ένα δεύτερο ντιμπέιτ αμέσως μετά το πρώτο, είναι για να «κουκουλώσουν» τα συμπεράσματα του ντιμπέιτ που θα έχει προηγηθεί. Οι δυο μεγάλοι, θέλουν να πάνε στις κάλπες, χωρίς να έχουμε μιλήσει για το Βατοπέδι και τα 100 εκατ. ευρώ της Siemens. Επίσης προσέθεσε, ότι επιθυμεί δυο ερωτήσεις εφ΄ όλης της ύλης από κάθε δημοσιογράφο.

Τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στο ντιμπέιτ των "έξι", αν δεν αλλάξουν οι όροι και αν τελικά πάει, θα πάει για να το καταγγείλει

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, υπενθύμισε ότι ήδη βρισκόμαστε στο τέλος της 2ης προεκλογικής εβδομάδας και δεν έχουμε μιλήσει για καίρια εθνικά θέματα, τα οποία φαίνεται ότι απουσιάζουν από την ατζέντα των δυο πολιτικών αρχηγών των μεγάλων κομμάτων.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της οικονομίας, αναφέροντας ότι κάθε ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα, προσπαθεί να παραπλανήσει με γενικολογίες τον Ελληνικό λαό, χωρίς να αναφέρεται σε ουσιαστικές λύσεις, για το πώς θα ελεγχθεί η σημερινή δεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία, σε αντίθεση με τον ΛΑ.Ο.Σ, που από την αρχή είχε συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων, μέρη του οποίου υιοθετούνται έστω και την ύστατη στιγμή από τα άλλα κόμματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή