Στη Βίλα Δρακοπούλου ο Α. Τσίπρας

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009 14:16
A- A A+

Τη σημασία των τοπικών κινημάτων ενεργών πολιτών στις προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη Βίλα Δρακοπούλου στα Πατήσια, έναν χώρο που οι κάτοικοι της περιοχής διεκδικούν ως αποκλειστικό χώρο αναψυχής.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αξελός Ρήγας, Καραμάνος Χρήστος, Κυπριανίδου Ερμίνα, Κυσκήρα Γεωργία, Προβατάς Φώτης, Τοσουνίδου Δέσποινα και Γιώργος Βαρεμένος.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι σε όλη την Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις υπάρχουν πολλές, δεκάδες περιβαλλοντικές πληγές. Ταυτόχρονα πρόσθεσε, υπάρχουν και δεκάδες τοπικά κινήματα ενεργών πολιτών που διεκδικούν ποιότητα ζωής, που διεκδικούν ανάσα ζωής, που δεν ανέχονται να ξυπνάνε στις 6 το πρωί από τους ήχους σκαπτικών μηχανημάτων που ξεριζώνουν τα δέντρα, τα πάρκα, τα μικρά πάρκα που υπάρχουν έξω από τα σπίτια τους.

0 πρόεδρος του ΣΥΝ υπογράμμισε ότι υπάχουν δεκάδες τοπικά κινήματα ενεργών πολιτών που παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους και διεκδικούν ποιότητα ζωής, ανάσα ζωής και δεν περιμένουν την πολιτεία, το κράτος, τα δύο κόμματα εξουσίας και τους δημάρχους τους, που ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα βρουν με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή