Η ατζέντα της ημέρας

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009 05:41
UPD:06:12
A- A A+

* Αρχίζει σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2009 η χορήγηση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ στα άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ), η οποία και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009.

* Τη Σερβία και τη Γερμανία επισκέπτεται από σήμερα 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2009 ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος.

* Στις 9 π.μ. η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά θα παραστεί στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι.

* Στις 10:15 π.μ. η υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά θα παραστεί στον αγιασμό της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Μοσχάτο.

* Στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΜ (Στρ. Καλλάρη 5, Θεσσαλονίκη) συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης.

* Στις 6 μ.μ. στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Περιστέρι) ημερίδα του Δήμου Περιστερίου στο πλαίσιο του έργου «Ηλεκτρονική Πύλη Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Περιστερίου».

* Στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» (Πλατεία Αγίου Θεράποντα & Ωρίωνος) συναυλία του δήμου Ζωγράφου με τους Σταμάτη και Δημήτρη Κόκοτα και τις Έρη και Λιούμπα Ζώρα. Είσοδος ελεύθερη.

* Στις 8 μ.μ. η τηλεοπτική αναμέτρηση των έξι πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

* Στις 8 μ.μ. στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, συνέντευξη Τύπου-ομιλίου του προέδρου των Δημοκρατικών, Μ. Μελετόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή