Λ. Ζαγορίτης: Το ισοζύγιο είναι υπέρ του Καραμανλή

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009 15:40

«Από το ντιμπέιτ των δύο αρχηγών, που είναι πρωτόγνωρο, θα φανεί ξεκάθαρα ποιος είναι πιο δυνατός, πιο γνώστης των θεμάτων, πιο έμπειρος ποιος έχει απαντήσεις στα θέματα», σχολίασε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ.

A- A A+

«Από το ντιμπέιτ των δύο αρχηγών, που είναι πρωτόγνωρο, θα φανεί ξεκάθαρα ποιος είναι πιο δυνατός, πιο γνώστης των θεμάτων, πιο έμπειρος ποιος έχει απαντήσεις στα θέματα», σχολίασε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, μιλώντας στο ρ/σ Alpha 9,89.

Αφού παραδέχθηκε πως υπήρξαν παραλείψεις και καθυστερήσεις, ο κ. Ζαγορίτης τόνισε ότι «το ισοζύγιο είναι υπέρ του Καραμανλή, υπέρ της ΝΔ» και πρόσθεσε πως «το κλειδί στις εκλογές είναι οι πολλοί αναποφάσιστοι που προέρχονται από την ΝΔ που μπορούν και θα ανατρέψουν το κλίμα και να μας βγάλουν πρώτους στις εκλογές».

Επιτέθηκε δε στο ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας: «Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι μας παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ. Να έρχονται τώρα και να μας λένε ότι έχουν ένα μαγικό ραβδάκι που θα λύσουν όλα τα προβλήματα, αν δεν είναι υπερβολή, είναι ειρωνεία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή