Η ατζέντα της ημέρας

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009 05:43
UPD:10:24
A- A A+

* Δωρεάν σήμερα όλες οι μετακινήσεις με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο αστικό κομμάτι του δικτύου Κορωπί-Μαγούλα-Πειραιάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης.

* Στις 10 π.μ. στα Βίλλια Αττικής, παρουσία του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, Κ. Φλογαΐτη, η τελετή αποφοίτησης της 74ης Σειράς Πυροσβεστών.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στον ΟΑΕΔ Πειραιά, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ¶ρη Σπηλιωτόπουλου στη Σιβιτανίδειο Σχολή στην Καλλιθέα.

* Στις 11 π.μ. στη συνοικία Φιλιππούπολης Λάρισας τα εγκαίνια του 3ου Νηπιαγωγείου όπου θα φοιτούν φέτος 110 παιδιά.

* Στις 11:30 π.μ. στο δημαρχείο Αθηνών η παράδοση της «Χάρτας των Βρυξελλών» για την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο από τους Οικολόγους Πράσινους.

* Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη του προέδρου του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος με θέμα: «Ένα ολοκληρωμένο δημόσιο σύστημα υγείας και πρόνοιας».

* Στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου συνέντευξη Τύπου για το αθλητικό πρόγραμμα «Σπάρταθλον».

* Στις 6:30 μ.μ. ομιλία της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Νωρίτερα η κ. Παπαρήγα θα επισκεφτεί καφενείο της πόλης και θα μιλήσει με εργαζομένους.

* Στις 8 μ.μ. το τηλεοπτικό debate του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργο Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή