Γ. Καρατζαφέρης: «Ο κ. Καραμανλής δε μπορεί να χάσει απ' αυτόν τον Παπανδρέου»

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009 13:01
UPD:15:52
A- A A+

«Ο κ. Καραμανλής δε μπορεί να χάσει απ' αυτόν τον Παπανδρέου», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ερωτηθείς κατά την επίσκεψή του στον Ο.Α.Ε.Δ. Πειραιά, για την αποψινή τηλεοπτική μονομαχία των δύο αρχηγών.

«Ο κ. Καραμανλής δε μπορεί να χάσει απ' αυτόν τον Παπανδρέου, ο οποίος μόλις πέρασε στα δύσκολα έχασε τη ψυχραιμία του, άρχισε να βρίζει, έκανε πάρα πολλά σαρδάμ και δεν απαντούσε επί της ουσίας», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε: «Θα μου προξενούσε μεγάλη έκπληξη ο αγχωμένος Καραμανλής να χάσει από αυτόν τον Παπανδρέου που δεν έχει τις δυνάμεις για κάτι εξαιρετικό».

Γ. Καρατζαφέρης: Εκπληξη αν ο αγχωμένος Καραμανλής χάσει από αυτόν τον Παπανδρέου

Γ. Καρατζαφέρης: Εκπληξη αν ο αγχωμένος Καραμανλής χάσει από αυτόν τον Παπανδρέου

Όσον αφορά το χθεσινό debate, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως η όλη υπόθεση διεσώθη μετά την υιοθέτηση της πρότασης του ΛΑ.Ο.Σ. να υπάρχουν ερωτήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Όπως έλεγαν όλοι οι σχολιαστές εχθές, ήταν το μόνο ενδιαφέρον θέμα. Επέμενα, το πέτυχα και έχω σκοπό να διεκδικώ υπέρ του λαού μετά την 4η Οκτωβρίου, όποιο σχήμα και αν βγάλει η κάλπη», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Σε δηλώσεις του εξάλλου μετά τις συναντήσεις που είχε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους στον ΟΑΕΔ Πειραιά, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν ακούει από τα αρμόδια όργανα ότι αυξάνει η ανεργία. Είχαμε μια αλματώδη αύξηση τους πρώτους μήνες του 2009 και με πάρα πολλή αγωνία περιμένουνε τους φθινοπωρινούς μήνες. Πρέπει να βρούμε άλλες τρόπους να καταπολεμήσουμε την ανεργία».

Όπως υπογράμμισε, «το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ μιλάει για πενταετή θητεία. Για όποιον είναι άνεργος, χωρίς καμία άλλη διαδικασία -παρά μόνο με μία αίτηση- αναλαμβάνει την υποχρέωση η Πολιτεία μιας πενταετούς θητείας με δουλειά σε κάποια ακριτική περιοχή της χώρας. Σε κάθε άνεργο, ο οποίος έρχεται σ΄ αυτό το πρόγραμμα, τού εξασφαλίζουμε στέγη δική του εφόσον θελήσει να μετακινηθεί στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπου θα αναπτυχθούν μονάδες παραγωγής προϊόντων ευρείας λαϊκής κατανάλωσης».

Γ. Καρατζαφέρης: Πενταετής θητεία ανέργων σε ακριτικές περιοχές

Γ. Καρατζαφέρης: Πενταετής θητεία ανέργων σε ακριτικές περιοχές

«Είναι αδιανόητο -τόνισε- να φθάνει στο 10% η καταγεγραμμένη ανεργία, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη στην ουσία, αφού δεν καταγράφονται τα παιδιά των 400 Ευρώ που είναι στα stage, οι φοιτητές και οι στρατεύσιμοι. Είναι αδιανόητο λοιπόν να μιλάμε για μια κοινωνία μη ταξική όταν ένα μεγάλο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού της χώρας μένει 2,3 και 4 χρόνια εκτός εργασίας. Κάτι πρέπει να αλλάξει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή